Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa komanda "MX4 Dobele" paziņo sastāvu 2017. gada sezonai

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa komanda "MX4 Dobele" paziņo sastāvu 2017. gada sezonai
Arnolds Sniķers
Foto: mx4dobele.lv

Latviešu motokrosa komanda "MX4 Dobele" paziņojusi sportistus, kas tās vārdu nesīs trasē 2017. gada sezonā.

"Latvijas čempionātā jau tradicionāli startēsim ar komandu, ko veidos tikai Latvijas sportisti, kuri dažādās kombinācijās ikdienas treniņus aizvada kopā un lielākā daļa nāk no Dobeles un tai tuvākajiem novadiem," skaidro "MX4 Dobele" motokluba pārstāvji. "Komandas sportisti ir aizvadījuši pietiekami nopietnu sagatavošanās treniņu posmu, lai varētu teikt, ka esam gatavi iesaistīties cīņā par komandu vērtējuma godalgotajām vietām."

MX1 klasē šosezon "MX4 Dobele" pārstāvēs Raivis Levans, MX2 klasē startēs Arnolds Sniķers, MX125 ieskaitē par rezultātiem cīnīsies Reinis Rūdolfs Augulis, kamēr MX85 klasē komandas rindās startēs Mairis Pumpurs, Vinets Pavlovskis un Ralfs Riters.

Komanda arī informē, ka par "MX4 Dobele" motokluba 2017. gada plāniem un sportistu individuālajiem mērķiem vairāk būs iespēja uzzināt tiekoties komandas prezentācijas pasākumā tieši pēc mēneša - 31. martā Dobelē.

Izmantotie resursi:
MX4 Dobele

     [+] [-]

, 2017-03-03 15:53, pirms 7 gadiem
vai Augulis trenēsies arī savā privātajā piemājas trasē,kura ir izbūvēta par nodokļu maksātāju naudu un aizaigusi stāv vairākus gadus? ....