Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokross atgriežas Elkšņos, 3.jūnijā ar L.A.M.A. 4.posmu

Krišs Upenieks

Pēc ilgākas pauzes, Ikšķilē, Elkšņu moto trasē atgriežas kārtīgs motokross. 3.jūnijā norisināsies Moto Favorīts KTM GP un L.A.M.A. motokrosa turnīra 4.posms. L.A.M.A. motokrosa turnīrs ir viens no prestižākajiem un populārākajiem motokrosa turnīriem Baltijā, kurā piedalās sportisti no Baltijas, Krievijas, Holandes un daudz citām tālakām un tuvākām valstīm.

Turnīra mērķis popularizēt un attīstīt motosportu dažādos novados, piesaistīt cilvēkus aktīvam dzīvesveidam un veidot saliedētas Ģimenes, kas ir sporta pamatā. L.A.M.A. turnīrā piedalās liels dalībnieku skaits, kas nodrošina pilnas starta barjeras, spraigu cīņu trasē un spriedzi skatītājiem. Turnīrā ir īpašs klašu sadalījums, lai ik viens var atrast piemērotu klasi atbilstoši savām prasmēm un tehnikai. Ik vienam, kam ir mājās moto tehnika, ir iespēja piedalīties un uzsākt savas gaitas motokrosā, neatkarīgi vai ir Ķīnā ražots kvadrocikls vai KTM motocikls.

L.A.M.A. vienmēr rūpīgi izvēlas trases, kurās organizēt moto pasākumus, tieši Elkšņu trase, pateicotis moto klubam VV Moto un kluba vadītājam Valdim Vanagam, ir atdzimusi, ir ieguldīts milzīgs darbs, lai spētu visaugstākajā līmenī organizēt Motokrosa Svētkus. Elkšņu trasei ir ērts ģeogrāfiskais novietojums pašā Latvijas centrā, nepilnu 30 km attālumā no Rīgas, starp divām lieliskām pilsētām Ikšķili un Ogri, kas sola vēl lielāku skaitu ar dalībniekiem un skatītājiem, vēl skatāmāku motokrosu. L.A.M.A. 2017.gads ir īpašs, tas ir Desmitais Jubilejas gads, tādēļ katrā posmā īpaši tiek padomāts par pārsteigumiem no atbalstītājiem.

Aicinām pilnīgi visus ar Ģimenē, 3.jūnijā nesēdēt mājās, bet gan apmeklēt pasākumu Elkšņos, ērtībai darbosies kafejnīca, skanēs laba mūzika un protams fantastisks motokross, iespēja bildēties ar sportistiem, kā jau kārtīgā Tautas sporta pasākumā.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība L.A.M.A.