Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Grožāns: "Tas, vai "Lotus" spēs izcīnīt F1 titulu, atkarīgs no naudas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Grožāns: "Tas, vai "Lotus" spēs izcīnīt F1 titulu, atkarīgs no naudas"
Romēns Grožāns Malaizijas GP
Foto: Digitale/Scanpix

"Lotus" komanda šogad ir spējīga uzvarēt F1 čempionātā, tomēr no pieejamās naudas daudzuma būs atkarīgs, vai tas patiešām izdosies, uzskata vienības braucējs Romēns Grožāns.

Kimi Raikonens guva uzvaru sezonas pirmajā posmā Austrālijā, kamēr pirms nedēļas Malaizijā komandas piloti ieņēma tikai sesto un septīto vietu, turklāt Grožāns šoreiz finišēja priekšā. Kopvērtējumā Raikonens šobrīd ieņem otro vietu un arī Konstruktoru kausā "Lotus" ir otrajā pozīcijā.

Pēc Grožāna domām, komandai ir pietiekami spējīgs personāls, tomēr bez atbilstoša naudas daudzuma pat spējīgākie cilvēki nevarēs nodrošināt "Lotus" čempiontitulu.

"Tas atkarīgs no mums pieejamā naudas daudzuma," britu žurnālam "Autosport" stāsta Grožāns. "Nauda ir F1 atslēga. Mēs zinām, ka mums ir labi cilvēki, kas spējīgi uzbūvēt uzvarēt spējīgu mašīnu. Zinu, ka arī spējam to attīstīt un mums ir visi nepieciešamie instrumenti, lai to darītu. Tomēr jājautā, ko mēs varēsim šajā mašīnā ielikt."

Grožāns uzskata, ka Raikonena uzvara Austrālijā varētu palīdzēt piesaistīt papildus sponsorus.

"Ceru, ka tādēļ mēs dabūsim vairāk sponsoru, varēsim labāk attīstīt mašīnu, tad atkal izcīnīt uzvaras un dabūt vēl vairāk sponsorus," cerīgi saka jaunais francūzis. "Tas ir apburtais loks."

Nesen kādā citā intervijā "Lotus" vienības boss Eriks Buljē stāstīja, ka viņa komandā valda atšķirīga, daudz brīvāka atmosfēra, kas darbiniekiem ļauj būt kreatīviem, taču arī atzina, ka tiem tiek maksāta uz pusi mazāka alga, nekā, piemēram, čempionvienībā "Red Bull". Savukārt Raikonena lielisko sniegumu pēc atgriešanās F1 viņš skaidro ar to, ka šim sportistam ir īpašs raksturs un pareizā attieksme ir tā, kas tik ļoti atraisījusi viņa potenciālu.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  -2 [+] [-]

, 2013-03-31 09:43, pirms 11 gadiem
Uz priekšu Lotus.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 09:43, pirms 11 gadiem
Uz priekšu Raiko

     [+] [-]

, 2013-03-31 10:14, pirms 11 gadiem
tā pati problēma kas Marrusia un Catherham. tikai ar cilvēkiem paveicies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-31 12:38, pirms 11 gadiem
Cerams kads sadzirdes un sniegs atbalstu. Tik tiesham, komandas personals ir vairak vai mazak teicams. Ar ierobezhotiem materialiem uzvaras nebus, diemzhel!

     [+] [-]

, 2013-03-31 13:31, pirms 11 gadiem
nauda protams nopietni ietekme rezultatu,bet bez labu specialistu nevar atistit formulu.labs piemers ferrari nauda ir-specialistu nav rezultata nav

  -1 [+] [-]

, 2013-03-31 15:07, pirms 11 gadiem
vlverners rakstīja: nauda protams nopietni ietekme rezultatu,bet bez labu specialistu nevar atistit formulu.labs piemers ferrari nauda ir-specialistu nav rezultata nav
Tur jau ta lieta, ka specialisti viniem ir!