Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo ir favorīts uz Vēbera vietu "Red Bull" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo ir favorīts uz Vēbera vietu "Red Bull" komandā
Daniels Rikjardo
Foto: Digitale/Scanpix

Pašreizējais "Toro Rosso" komandas braucējs Daniels Rikjardo ir favorīts uz Marka Vēbera vietu "Red Bull" sastāvā 2014. gadā, licis noprast komandas konsultants Helmuts Marko.

Sākotnēji tika ziņots, ka galvenais favotīts ir Kimi Raikonens, tomēr "Red Bull" nesteigsies pieņemt galējo lēmumu, kāds būs komandas sastāvs nākamajā gadā.

"Daudzi piloti vēlas braukt "Red Bull" komandā un mums arī ir ļoti labi juniori," ziņu aģentūrai APA izteicies Helmuts Marko. "Esmu pārliecināts, ka beigās mums jebkurā gadījumā būs divi augstākā līmeņa braucēji."

Marko minētie juniori ir "Toro Rosso" komandā startējošie Daniels Rikjardo un Žans-Eriks Verņē.

"Kopumā mēs esam apmierināti ar viņiem abiem," saka Marko. "Taču Rikjardo pašlaik ir labāks. Verņē ir pārāk straujš raksturs, viņš no riepām kvalifikāciju braucienos prasa pārāk daudz."

Rikjardo gan saprot, ka iekļušanai "Red Bull" sastāvā vajadzīgi vēl labāki rezultāti kā līdz šim.

"Septītā vieta, ko izcīnīju Šanhajā, noteikti nav izdarījusi man ļaunumu," intervijā "Speed Week" izteicies austrālietis. "Tomēr, lai būtu labas izredzes tikt "Red Bull", nepieciešams izdarīt vēl vairāk. Man ir jāpierāda, ka tas nebija tikai uzplaiksnījums. No manis gaida daudz un tikai no manis paša būs atkarīgi mani rezultāti."

Tomēr arī Marko, tāpat kā komandas īpašnieks Dītrihs Matešics, pilnībā neizslēdz iespēju, ka Marks Vēbers tomēr varētu palikt "Red Bull" sastāvā arī pēc šīs sezonas beigām, lai gan ir skaidri zināms, ka viņa un Sebastiana Fetela starpā nevalda draudzīga gaisotne.

"Viņi kopā spēj konstruktīvi sastrādāties un tas ir pats galvenais," viņš saka. "Kamēr tā turpinās, mums nav nekādu uztraukumu. Viņi nekad nav bijuši lieli draugi, taču viņu darba attiecības aizvien ir produktīvas."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2013-04-30 13:21, pirms 11 gadiem
Tad teica ka Buemi,tad raikonens,tagad Rikjardo,nu nezinu gan,šķiet ka Vēbers paliks vēl kādu gadu.

     [+] [-]

, 2013-04-30 14:09, pirms 11 gadiem
Par šo jau runas bija pirms kādiem diviem gadiem, kad runāja, ka Rikijardo pabrauks Toro Roso un tad uz Red Bull Marka vietā.

     [+] [-]

, 2013-04-30 15:01, pirms 11 gadiem
Man vienīgajam liekas, ka Raikonens nelīdīs Red Bull, pirms Fetels nebūs aizvācies uz Ferrari? Lai arī viņiem ir draudzīgas attiecības, kopā ar Fetelu nebūs aršana, tik daudz Raiko taču saprot?

  +2 [+] [-]

, 2013-04-30 16:37, pirms 11 gadiem
Marks Vēbers pie nosacījuma, ja viņa Red Bull formulai nav problēmas ar KERS, vai Red Bull komanda nenolažojas ar nepielietu degvielu vai nepieskrūvētu riteni (kā tas bija nupat Ķīnas GP), ir nopietns konkurents Fetelim. Gan 2010.g. čempionāts, gan 2012.g. sezonas pirmā puse (līdz brīdim, kad Red Bull uzlabojumi sezonas otrajā pusē vairs atbilda tikai Fetela prasībām, bet neatbilda Vēbera braukšanas stilam) to spilgti pierāda!