Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens: "Man nepatīk sniegt intervijas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Raikonens: "Man nepatīk sniegt intervijas"
Raikonens un Fetels un pjedestāla Bahreinas GP
Foto: SCANPIX SWEDEN

Kimi Raikonens ir viens no vadošajiem F1 pilotiem un nākošajā gadā viņš, iespējams, startēs spēcīgākajā komandā "Red Bull". Sportists atzinis, ka līdzās braukšanai sacīkstēs viņam nepatīk darīt dažādas blakus lietas, piemēram, sniegt intervijas, taču varētu startēt vienā komandā ar pašreizējo čempionu Sebastianu Fetelu.

"Formula 1 ir motoru sporta kalngals un tas rada dažus trūkumus," intervijā vācu "Sport Bild" skaidro Raikonens. "Piemēram, man nepatīk visu laiku sniegt intervijas, taču es tur neko nevaru padarīt. Patiesībā, savā privātajā dzīvē es esmu pavisam citāds, bet darbā mēģinu to neizrādīt. Tieši tāpēc mana draudzene nekad nedodas man līdzi uz sacensībām, jo tādā veidā es varu labāk sakoncentrēties."

Nesen "Red Bull" pilots Sebastians Fetels izteicās, ka viņš un Raikonens esot draugi, turklāt viņš somu autosportistu uzskata par augsta līmeņa braucēju, tāpēc neuzskata, ka būtu problēma abiem sadzīvot vienā komandā. Raikonens sniedzis savu viedokli par to.

"Šeit ir ļoti grūti iegūt draugus, taču ar dažiem pilotiem esmu izveidojis labas attiecības, piemēram, Sebastianu," stāsta Raikonens. "Daudzejādā ziņā mēs esam līdzīgi, bez tam es viņu pazīstu jau ilgu laiku. Viņš ir atvērts un jauks puisis. Viņš ir palicis tāds pats kā agrāk un tas man patīk."

Raikonens atklāti atzīst, ka labprāt brauktu ar Fetelu vienā komandā, lai gan pirms tam kategoriski noliedza, ka būtu pieņēmis kādus lēmumus attiecībā uz pievienošanos "Red Bull".

"Būtu svarīgi, lai mēs uzticamies viens otram," saka 2007. gada F1 čempions, izvērtējot iespējamo kļūšanu par Fetela komandas biedru. "Esmu drošs, ka viņš nekādus mēslus netaisītu. Ja mūsu starpā notiktu avārija, droši vien mēs dusmotos viens uz otru, taču tādās situācijās tas ir tikai normāli."

Izmantotie resursi:
Формула 1 на F1news.ru - новости чемпионата...
Aktuelle Sport-Nachrichten - Sport-Bild

     [+] [-]

, 2013-04-29 15:37, pirms 11 gadiem
Parezi ir grūti iegūt draugus, ka komandas biedrs visu laiku fcuk rāda!

  -1 [+] [-]

, 2013-04-29 17:27, pirms 11 gadiem
Raikonens: "Man nepatīk sniegt intervijas"

Yeah, we noticed

  -2 [+] [-]

, 2013-04-29 18:24, pirms 11 gadiem
Man nepatīk sniegt intervijas, jo man tad atliek mazāk laika dzeršanai...