Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Aprit tieši trīs mēneši kopš Šūmahera kritiena

Juris Grīns
Juris Grīns

Aprit tieši trīs mēneši kopš Šūmahera kritiena
"Mercedes" komanda domās ir ar Šūmaheru
Foto: SIPA/Scanpix

Jau trīs mēnešus komā guļošā Mihaela Šūmahera sieva ģimenes mājvietā Šveicē par 12 miljoniem eiro būvē aprūpes telpas, ar cerību, ka panākumiem bagātais sportists drīzumā varētu turpināt ārstēšanos savās mājās.

Pirms dažām dienām bijušais Formula 1 galvenais ārsts Gerijs Hartšteins izteica pesimistisku prognozi, ka Šūmahera faniem jāgatavojas ļoti sliktām ziņām un septiņkārtējais pasaules čempions var nekad neatmosties no mākslīgi izraisītās komandas. Tomēr uzreiz pēc tam ar paziņojumu nāca klajā Šūmahera menedžere Sabīne Kēma, sakot, ka nevajag būt tik pesimistiski noskaņotiem, jo Šūmahera atveseļošanās ir pilnībā iespējama.

Ģimenes uzkrājumi tiek lēsti aptuveni 600 miljonu eiro apmērā, taču pat šāda nauda nespēj atgriezt Šūmaheru dzīvē, stāsta kāds ģimenes draugs.

"Brīnumi, protams, notiek," intervijā "Sun" stāsta 25 gadus sens Šūmaheru ģimenes draugs. "Viņš ir veselīgs cilvēks un saņem visu aprūpi, ko vien var nopirkt par naudu. Tomēr nauda nevar izlabot to, kas ar viņu notika."

Kopš liktenīgā kritiena 29. decembrī Šūmahers atrodas Grenobles slimnīcā, Francijā. Šodien aprit tieši trīs mēneši kopš tās dienas. Jau divus mēnešus Šūmahers atrodas modināšanas frāzē, taču kopš tās sākšanās ir maz informācijas par to, kas būtu mainījies bijušā F1 pilota veselības stāvoklī. Viņa sieva Korīna, ar kuru abi satikās 1991. gadā, burtiski visu šo laiku ir pavadījusi pie Mihaela gultas.

Viņu 30 miljonus eiro vērtajā mājoklī Ženēvas ezera krastā Korīna Šūmahere ieplānojusi izveidot apstākļus, kas ļautu viņas vīram ārstēšanos turpināt mājās. Šobrīd gan vēl nav zināms, kad Šūmaheru varētu transportēt uz Šveici.

Izmantotie resursi:
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...

  +4 [+] [-]

, 2014-03-29 17:48, pirms 10 gadiem
Turies Šumi,tu esi cīnītājs!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-03-29 18:12, pirms 10 gadiem
Kas ir mākslīgi izraisīta komanda?