Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Klēra Viljamsa pārņem F1 komandas "Williams" vadītāja pienākumus

Juris Grīns
Juris Grīns

Klēra Viljamsa pārņem F1 komandas "Williams" vadītāja pienākumus
"Williams" komanda
Foto: Digitale/Scanpix

Klēra Viljamsa oficiāli kļuvusi par sava tēva Frenka Viljamsa F1 komandas "Williams" vadītāja pienākumu izpildītāju.

Jau ziņojām, ka Klēra Viljamsa nākotnē visticamāk kļūs par leģendārās "Williams" komandas vadītāju. Tagad šī informācija daļēji apstiprinājusies. Tiesa, oficiāli viņa joprojām skaitās komercnodaļas vadītāja, taču komanda jau apstiprinājusi, ka tagad viņai uzticēts arī vadītāja pienākumu izpildītājas amats.

Tas nozīmē, ka Klēra Viljamsa ikdienā strādās kopā ar komandas vadītāju Frenku Viljamsu, faktiski pildot viņa pienākumus. Tiklīdz līdzšinējais boss būs pārliecināts, ka viņa meita ir spējīga strādāt bez viņa palīdzības, Klēra Viljamsa tiks apstiprināta par jauno komandas vadītāju.

"Tagad, kad Klēra ir komandas vadītāja pienākumu izpildītāja, zinu, ka "Williams" komandas nākotne ir drošās rokās," oficiālajā paziņojumā saka Frenks Viljamss, kura meita vienībai pievienojās 2002. gadā kā preses pārstāve.

Klēra Viljams nekļūs par pirmo sieviešu kārtas F1 komandas vadītāju. Jau šobrīd "Sauber" vada indiešu izcelsmes Austrijas pilsone Moniša Kaltenborna.

Izmantotie resursi:
Williams