Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Krievu F1 cerība Petrovs šķiras no savas menedžeres

Juris Grīns
Juris Grīns

Krievu F1 cerība Petrovs šķiras no savas menedžeres
Vitālijs Petrovs
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas vienīgā F1 cerība Vitālijs Petrovs, kurš šogad palicis bez iespējas startēt sacīkstēs, ir šķīris sadarbību ar savu menedžeri Oksanu Kosačenko.

Nesen Kosačenko pieņēma darba piedāvājumu Petrova bijušajā komandā "Caterham", kur viņa tagad strādā par reklāmas nodaļas direktori. Tagad Kosačenko ar saviem padotajiem darbojas pie jaunu sponsoru piesaistes vienai no vājākajām F1 komandām.

Līdz šim Kosačenko bija atbildīga par Petrova iespēju startēt F1 čempionātā, kā arī rūpējās par to, lai sportistam netrūktu sponsoru. Diemžēl viņai nebija pa spēkam tos atrast pienācīgā daudzumā, jo tieši naudas trūkums bija tas iemesls, kādēļ ar Petrovu netika pagarināts līgums uz 2013. gada F1 sezonu.

Oficiāli Petrovs nemin iemeslu, kādēļ sadarbība izbeigta, taču apstiprina, ka tagad strādās pats par sevi un brīvo laiku no sacīkstēm veltīs tam, lai varētu atgriezties uz starta 2014. gada sezonā. Kā zināms, nākošgad F1 kalendārā pirmo reizi iekļauts posms Krievijā un tas sportista izredzes ievērojami uzlabo.

"Tagad es pats kontrolēšu savu nākotni, rūpējoties par to, kas strādās ar mani un ar ko es strādāšu nākamajā gadā," portālam "f1news.ru" pavēstīja 28 gadus vecais Petrovs. "Rezultātā būs arī dažas izmaiņas. Negribu tagad par to daudz runāt, taču jau tuvākajā nākotnē viss kļūs skaidrs."

Izmantotie resursi:
Формула 1 на F1news.ru - новости чемпионата...

     [+] [-]

, 2013-03-27 11:24, pirms 11 gadiem
Ne šmogla, ne dala!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja