Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" vēlējās, lai "Mercedes" maksātu 100 miljonus USD soda naudu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" vēlējās, lai "Mercedes" maksātu 100 miljonus USD soda naudu
"Mercedes" komandas piloti
Foto: SCANPIX SWEDEN

"Red Bull" komanda gribēja panākt, lai "Mercedes" par nesankcionētu F1 testu veikšanu tiesā tiktu sodīta ar 100 miljoniem ASV dolāru, kā arī 150 punktu svītrošanu konstruktoru kausā.

Jau ziņots, ka tiesneši "Mercedes" sprieda iespējami maigu sodu - komanda saņēma vien rājienu un aizliegumu piedalīties jauno F1 braucēju testos, kas šomēnes trīs dienu garumā notiks Silverstounā.

"Šajās dienās nebūs iespējams izdarīt jebko," kāpēc sods nav īsti taisnīgs, skaidro "Red Bull" komandas konsultants Helmuts Marko. "Braucēji, kas tiek izmantoti, vēl tikai mācās pilotēt Formulu 1. Tajā pašā laikā "Mercedes" bija trīs testus dienas, kurās viņi varēja izmantot savus pastāvīgos pilots."

Tomēr Luiss Hamiltons uzskata, ka aizliegums piedalīties testos Silverstounā komandai varētu maksāt dārgi.

"Šie testi ir svarīgi, jo šo trīs testu laikā mums bija ieplānots veikt daudzus uzlabojumus un citas lietas," viņš skaidro. "Tas mūs viennozīmīgi mazliet nostādīs zaudētāju lomā, tomēr mēs mēģināsim atrast veidu kā atgūt zaudēto."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-26 08:33, pirms 11 gadiem
Kam interesē, ko vēlas mr.pirksts un viņa brandža?!

     [+] [-]

, 2013-06-26 08:58, pirms 11 gadiem
RB raustās no Mercedess un labi vien ir. tātad tam ir kāds pamats
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-26 11:50, pirms 11 gadiem
Bet noteikumi bija parkapti, protams ar FIA zinu, kontreti ar Vaitinga gadibu, vajadzeja vinu padzit un normalu sodu uzlikt.
F-1 pust no iekspuses, bagatie var darit ka grib, bet nabadzigakiem ar vien grutak izdzivot, piemeram sie jaunie motori, kam tas nak palabu, protams rupnicu komandam un atseviskam privatam ka Red Bull un McLaren, parejam tas krietni vien sadardzina visu, jauna masinas konstrukcija, lielakas cenas par dzinejiem, ka ari vinam nav tik daudz naudas lai sezonas laika labotu savas kludas atskiriba no bagatiem, notiks vel lielaka noslanosanas.
Skiet sobrid F-1 grozas tikai ap trim valiem Ferrari, Mercedes, Red Bull, parejo velmes intereses netiek nemtas vera.

     [+] [-]

, 2013-06-26 17:45, pirms 11 gadiem
F1 ir FIA pastavesanas iemesls
Otrs lielais FIA makslas darbs wrc iet pa burbuli...
Zaudet tik lielu investoru ka mercedes butu nave FIA