Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" gatavojas pārkāpt noteikumus?

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" gatavojas pārkāpt noteikumus?
"Red Bull" formula
Foto: Digitale/Scanpix

Šīs nedēļas sākumā izplatījās informācija, ka "Red Bull" komanda, ņemot vērā "Mercedes" komandai piespriesto salīdzinoši maigo sodu, gatavojas rīkot savus privātos F1 testus, tādā veidā pārkāpjot F1 noteikumus, raksta britu izdevums "The Times".

Jau ziņojām, ka "Red Bull" komanda paudusi neapmierinātību ar maigo soda mēru, ko tiesa piesprieda "Mercedes" par nesankcionētu testu veikšanu Barselonas trasē. "Mercedes" komanda tā visa rezultātā saņēma vien rājienu un aizliegumu piedalīties jauno braucēju F1 testos, kas notiks šomēnes.

"Red Bull" esot nolēmusi veikt identisku pārkāpumu un tā vietā, lai piedalītos šajos jauno braucēju testos, gatavojas aizvadīt trīs privātas testu dienas ar saviem pastāvīgajiem F1 pilotiem Sebastianu Fetelu un Marku Vēberu. Teorētiski, par šo pārkāpumu komandai pienāktos vien rājiens, jo jauno braucēju testos "Red Bull" tādā gadījumā nepiedalītos.

Tomēr jau uzreiz pēc tam komandas konsultants Helmuts Marko laikrakstam "Sport Bild" noliedza, ka "Red Bull" sekos "Mercedes" piemēram: "Protams, mēs nepārkāpsim noteikumus."

Laikrakstam "Welt" viņš paskaidro sīkāk: "Tas bija vienkārši sarkastisks joks. Es gribēju nodemonstrēt, ka šāda veida sods var būt riskants. Esam sarūgtināti, ka situācijā, kad kāds ir atzīts par vainīgu, viņam tiek piespriests paša ieteikts soda mērs."

Tikmēr "Welt" uzskata, ka šajā lietā lielākais zaudētājs ir "Mercedes" testpilots Sems Bērds, kurš zaudēs iespēju jauno braucēju F1 testos gūt vērtīgu pieredzi.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-06-26 12:35, pirms 11 gadiem
Emka9593 rakstīja: Pirksts un viņa banda ir viena trula komanda tur kautkas ir aiz ādas tapēc ka RB vienīgie čīksts P.S žēl man Vēbera ka viņš šādā bandā ir iepinies
...noraujies podā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-26 14:21, pirms 11 gadiem
Tas tik būtu viens gudrs gājiens un reizē arī cirks, ja Red Bull tā izdarītu...un tad nākamie...beigās FIA varētu štukot kā izlocīties.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-26 14:43, pirms 11 gadiem
Red Bull var sadi izrunaties, bet ne darit, jo nav vini tomer nav ne Ferrari ne Mercedes, vinus soditu bargak, FIA pa katru cenu grib izbidit atkal tituliem sis rupnicu komandas, tapec jau ari izmainija noteikumus un paradas jaunie motori, kas dod priekrocibas tiesi rupnicu komandam, bet lielakus izdevumus mazajam komandam, tadas ka Red Bull, Mclaren, Lotus tas tik milzigi neskars, jo vinas sev atradusas naudas maisus, parejam pasliktinas situacija, preteji Bernija solijumiem uz izmaksu samazinasanos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-26 15:02, pirms 11 gadiem
kas ir Sems Bērds? Meredesam ir nospļauties uz to vai viņš dabūs pabraukt vei nē. visdrīzāk tā arī līdz F1 arī netiks.

     [+] [-]

, 2013-06-27 01:45, pirms 11 gadiem
Komandām ir vairāk kā divas izvēles iespējas. Var ņemt dārgos motorus, var ņemt lētos, var kaulēties un var arī izstāties. Protams, tas ir bizness, bet izskatās, ka Red Bull raustās tādā kā pirmsnāves agonijā.. Nojauš savas epopejas norietu?
Zombijs rakstīja: Red Bull var sadi izrunaties, bet ne darit, jo nav vini tomer nav ne Ferrari ne Mercedes, vinus soditu bargak, FIA pa katru cenu grib izbidit atkal tituliem sis rupnicu komandas, tapec jau ari izmainija noteikumus un paradas jaunie motori, kas dod priekrocibas tiesi rupnicu komandam, bet lielakus izdevumus mazajam komandam, tadas ka Red Bull, Mclaren, Lotus tas tik milzigi neskars, jo vinas sev atradusas naudas maisus, parejam pasliktinas situacija, preteji Bernija solijumiem uz izmaksu samazinasanos.