Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Pirelli" veiks izmaiņas tikai cietākā sastāva riepām

Juris Grīns
Juris Grīns

"Pirelli" veiks izmaiņas tikai cietākā sastāva riepām
"Pirelli" riepas
Foto: AFP/Scanpix

Kompānija "Pirelli" paziņojusi, ka izmaiņas veiks tikai cietākā sastāva F1 riepām, kamēr pārējie riepu tipi paliks nemainīgi. Līdz ar to arī sacensības šogad visticamāk turpinās būt tik pat neparedzamas kā līdz šim.

Par spīti daudz iztirzātajai kritikai, sevišķi no "Red Bull" komandas puses, šonedēļ "Pirelli" nolēma neizmainīt mīkstāko riepu sastāvus, kas ir dilstošākie. Tā vietā izmaiņas tiks veiktas tikai vienam riepu tipam un tas darīts ar konkrētu mērķi.

"Pēdējā cietā sastāva riepu versija daudz vairāk līdzinās tām riepām, kas tika izmantotas 2012. gada sezonā," stāsta "Pirelli" F1 nodaļas boss Pols Hemberijs. "Mērķis ir ļaut komandām veidot vēl vairāk dažādas stratēģijas, kombinācijā ar pārējiem riepu tipiem, kas paliks nemainīgi."

Tas nozīmē, ka riepas, kas jau šobrīd ir izturīgākās, kļūs vēl mazāk dilstošas, taču sacensībās obligāts nosacījums ir izmantot abus piedāvātos riepu tipus.

"Pirelli" arī noliedz iepriekš izskanējušo informāciju, ka jau nākamajā posmā Barselonā komandām piektdienas treniņbraucienos tiks piegādāti vairāk izturīgo riepu komplekti kā līdz šim.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +2 [+] [-]

, 2013-04-26 10:10, pirms 11 gadiem
Pēdējā laikā SC par auto/moto sportu ir parādījušies krietni vairāk rakstu kā agrāk!!

  +2 [+] [-]

, 2013-04-26 12:51, pirms 11 gadiem
anguss rakstīja: Pēdējā laikā SC par auto/moto sportu ir parādījušies krietni vairāk rakstu kā agrāk!!
Jo ir jauns autors šajā sadaļā , kurš pagaidām ir ļoti aktīvs.
Par ko arī liels prieks !!!

     [+] [-]

, 2013-04-26 15:14, pirms 11 gadiem
Ja,pec Massas vareja nojaust ka riepas ir svakas 2 liekas reizes mainija riepas