Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

HRT F1 formulu varēs iegādāties "eBay"

Juris Grīns
Juris Grīns

HRT F1 formulu varēs iegādāties "eBay"
2011. gada HRT F1 modelis
Foto: Digitale/Scanpix

Riepu ražotāji "Pirelli" nav spējuši atrast pircējus sev piederošajai 2011. gada HRT formulai, tāpēc piedāvās to jebkuram iegādāties pazīstamajā izsoļu portālā "eBay.com".

Šis modelis pie "Pirelli" nokļuva kā daļējs maksājums no HRT komandas, kad tā pērnā gada beigās aizgāja no F1. Kompānija to izmantoja testu vajadzībām, tomēr tagad vēlas no tās atbrīvoties.

"Pirelli" motoru sporta nodaļa nolēma to nokrāsot dzeltenos, melnos un sarkanos toņos, kas ir kompānijas oficiālās krāsas, lai izmantotu to reklāmas nolūkos. Tomēr "Pirelli" galvenā vadība šīs idejas īstenošanu neatbalstīja.

"Neizskatījās, ka viņi to uztvertu ar entuziasmu, tāpēc man ir ļoti žēl par to," stāsta "Pirelli" motoru sporta nodaļas vadītājs Pols Hemberijs. "Mārketinga departaments mums pateica, ka neviens šo mašīnu nevēlas turpināt izmantot. Tāpēc es atbildēju, ka varam ielikt to "eBay" izsolē. Mēģinām saprast, kurā sadaļā to varētu ievietot un droši vien nogaidīsim vairākus mēnešus, lai saprastu, cik daudz naudas varam iegūt."

Jāpiemin, ka konkrētā mašīna tiks pārdota bez motora.

Piecas citas HRT šasijas, arī bez dzinējiem un ātrumkārbām, februārī nonāca pie kāda spāņu auto pārstrādātāja, kurš kolekcionē vērtīgus eksemplārus.

Izmantotie resursi:
pitpass - the latest, hottest F1 news

  +2 [+] [-]

, 2013-04-26 15:11, pirms 11 gadiem
nu bez motora es nepirktu

  +3 [+] [-]

, 2013-04-26 15:23, pirms 11 gadiem
Arsenich rakstīja: nu bez motora es nepirktu
Varu piedāvāt 1.3 litru VAZ motoru. bez turbo protams

     [+] [-]

, 2013-04-27 11:01, pirms 11 gadiem
nekas nakosgad ari Caterham vares iegadaties, ipasniekam ir apnikusi sis mantina, Marussia gan drosiba vismaz lidz f-1 starpam Socos, jo ta ir vajadziga ka reklamas akis preks krievu auditorijas