Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: ''Šis ir sliktākais sezonas sākums manas karjeras laikā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hamiltons: ''Šis ir sliktākais sezonas sākums manas karjeras laikā''
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Britu pilots Lūiss Hamiltons pēc izstāšanās no Austrālijas F1 ''Grand Prix'' pauda, ka pirmos trīs posmus var vērtēt kā viņa sliktāko sezonas sākumu karjerā, taču līdz izstāšanās brīdim viņš bijis apmierināts ar formulas ātrumu.

Neveiksmīgi jauno sezonu sākusi ''Mercedes'' komanda un tās pilots Lūiss Hamiltons, kurš pēc šī gada pārcelsies uz ''Ferrari''. Bahreinā viņš finišēja septītais, Saūda Arābijā devītais, bet Austrālijā, sākot sacīksti tikai no 11. vietas, izstājās 15. aplī.

''Šis ir sliktākais sezonas sākums manas karjeras laikā,'' pēc posma Austrālijā vaļsirdīgi atzina Hamiltons. ''Noteikti sliktāks par 2022. un 2023. gada sākumu. Šķiet, ka arī 2009. gadā nebija tik slikti,'' turpināja titulētais F1 pilots, kurš Austrālijas nedēļas laikā aicināja uz pamieru Gazā, kā arī kritizēja FIA vadību.

''Tā kā netiku kvalifikācijas trešajā sesijā, manas riepas bija labas un tas ļāva apdzīt vairākus konkurentus. Mans ātrums bija labs. Tas nebija nekas īpašs, taču es biju ātrāks par tiem, kuri bija man priekšā. Un tad vienkārši motors pievīla,'' par pašām sacensībām Austrālijā teica Hamiltons, kurš jūtoties labi. ''Pārsteidzoši, taču jūtos labi. Esmu ļoti pateicīgs, ka biju šeit, laiku Austrālijā ļoti izbaudīju.''

No 5. līdz 7. aprīlim F1 sezona turpināsies Japānā. Pēc trīs posmiem kopvērtējuma līderis ir Makss Verstapens (51 punkts). Četri mazāk ir ''Ferrari'' braucējam Šarlam Leklēram, bet pieci mazāk - Karlosam Sainsam. Hamiltons ar astoņiem punktiem ir desmitajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.motorsport.com/f1/news/...