Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

'Formula E' boss ziedos 250 tūkstošus dolāru, ja kāds sakaus Verstapenu

Juris Grīns
Juris Grīns

'Formula E' boss ziedos 250 tūkstošus dolāru, ja kāds sakaus Verstapenu
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

"Formula E" čempionāta priekšsēdētājs Džefs Dodss apņēmies ziedot labdarībai 250 tūkstošus ASV dolāru, ja šogad kādam no pilotiem cīņā par F1 titulu izdosies uzveikt Maksu Verstapenu.

Bahreinā ir noslēgušies F1 pirmssezonas testi, un pirmajā dienā izteikti ātrākais bija tieši Verstapens. Favorīts neapšaubāmi ir tieši "Red Bull" pilots, kurš nav uzveikts jau trīs sezonas pēc kārtas. Pērn viņam izdevās uzvarēt 19 "Grand Prix" sacīkstēs, bet pēdējo divu sezonu laikā - 34. Pagājušā gada sezonā tuvāko sekotāju kopvērtējumā, komandas biedru Peresu holandietis uzveica ar grandiozu 290 punktu pārsvaru.

Tādi braucēji kā Luiss Hamilton, Šarls Leklērs un pie zināmiem apstākļiem arī Lando Noriss un Fernando Alonso varētu būt galvenie favorīti uz Verstapena sakaušanu. Vairums gan noteikti netic, ka kaut kas tāds varētu notikt.

Savu likmi izdarījis arī elektrisko sacīkšu spēkratu čempionāta "Formula E" vadītājs Dodss, apsolot noziedot iespaidīgu naudas summu, ja kādam Verstapenu tomēr izdosies uzvarēt.

"Ja kāds no 19 pilotiem uzveiks viņu, mēs dosim ceturtdaļmiljonu dolāru labdarībai, un tas, kurš uzvarēs, varēs izvēlēties, kam to ziedot," intervijā "TNT Sports" sacīja Dodss.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

  -1 [+] [-]

, 2024-02-25 07:33, pirms 2 mēnešiem
Kur tad tik pieticīgi? Sola tikai 1/4 ļimaku, kad skaidrs Vertapens uzvarēs. Tad jau varēja solīt 5 miljonus ja vienkārši plātās.

     [+] [-]

, 2024-02-25 21:07, pirms 2 mēnešiem
Kas tās par kapeikām?