Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 komanda "AlphaTauri" turpmāk sauksies "Visa Cash App RB"

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 komanda "AlphaTauri" turpmāk sauksies "Visa Cash App RB"
Foto: F1.com

F1 komanda, kas līdz šim bija pazīstama kā "AlphaTauri", šodien paziņoja, ka no gaidāmās sezonas startēs ar jaunu identitāti un nosaukumu "Visa Cash App RB". Jau neilgi pirms tam par šo bija izplatījušās neoficiālas ziņas.

Komanda savulaik kā "Toro Rosso" tika izveidota uz "Minardi" vienības bāzes, bet ar nosaukumu "AlphaTauri" startēja pēdējās četras sezonas. Mērķis bija reklamēt uzņēmumam "Red Bull" piederošo apģērbu zīmolu ar šādu nosaukumu.

ASV bāzētais maksājumu karšu pakalpojumu sniedzējs "Visa" kļuvis gan par "Red Bull", gan tai piederošās Faencā bāzētās komandas sponsoru. Līdz ar to "Visa" logo šosezon rotās arī Maksa Verstapena un Serhio Peresa mašīnas. "Red Bull" vienības prezentācija plānota 15. februārī.

Tikmēr "Visa Cash App RB" komandas F1 prezentācija paredzēta jau 8. februārī Lasvegasā, kas tiks atklāts Daniela Rikjardo un Juki Cunodas mašīnu jaunais krāsojums.

Lai gan šodienas paziņojumā tas nebija minēts, neoficiāli zināms, ka komanda šasijas nosaukumā izmantos akronīmu VCARB.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-01-24 15:19, pirms 3 mēnešiem
bankomāts uz ritentiņiem

     [+] [-]

, 2024-01-25 00:29, pirms 3 mēnešiem
Jeb kas, kas agrāk bija bija labāk, žēl, ka kā runāja bija tuvu līgumam ar HugoBosu, tas skanētu labāk, arī TorroRosso bija ok, taču šis ir kkāds izsmiekls, noteikti muļķīgākais nosaukums starp komandām.