Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Lotus" nebaidās zaudēt Raikonenu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Lotus" nebaidās zaudēt Raikonenu
Raikonens šogad ir biežs viesis uz pjedestāla
Foto; SCANPIX SWEDEN

Lai gan Kimi Raikonenam joprojām nav noslēgts līgums ar "Lotus" vienību par startēšanu tās sastāvā arī 2014. gada F1 sezonā, komanda šobrīd neuztraucas, ka varētu zaudēt vienu no labākajiem pilotiem pasaulē.

"Es neesmu satraucies," intervijā "Press Association Sport" izteicies komandas vadītājs Žerārs Lopess. "Mēs gribam, lai Kimi brauktu pie mums arī nākošgad, bet, labi zinot viņa raksturu, neviens viņam neko nevar piespiest darīt ar varu. Zinu, ka šobrīd viņš ir apmierināts un, ja būtu jāizvēlas tagad, tad viņš paliktu pie mums."

Lopess turpina: "Dabiska Kimi iezīme ir tā, ka viņš vēlas mašīnu, ar ko var uzvarēt, un šobrīd viņam tāda ir. Ja viņš atrastu iespēju braukt ar labāku mašīnu, tādā gadījumā viņš noteikti apsvērtu abas iespējas. Taču šobrīd es zinu, ka dodam viņam visu, kas viņam ir nepieciešams. Un kamēr mēs turpināsim to darīt, viņš paliks pie mums."

Nesen pasaules presē parādījās F1 pilotu 2013. gada algu saraksts un Raikonena alga uz citu braucēju fona izskatījās gaužām maza. Jau izplatījušās baumas, ka "Red Bull" vienība, kas it kā vēlas nolīgt Raikonenu, varētu piedāvāt viņam tādu samaksu, ko "Lotus" nevarētu atļauties.

"Es redzēju tos skaitļus un varu pateikt, ka tās ir muļķības," atklāj Lopess. "Nedomāju, ka šobrīd Formulā 1 ir kāds pilots, kurš pelnītu daudz vairāk par Kimi."

Lai justos droši, būtu nepieciešams iespējami ātrāk noslēgt jaunu līgumu ar 2007. gada F1 čempionu, tomēr viss nav tik viegli.

"Ar Kimi vienkārši nav iespējams tā apsēsties un sākt apspriest tik specifisku tēmu kā jauns līgums," paskaidro Lopess. "Mūsu starpā valda citādas attiecības. Zinu, ka tas izklausās dīvaini, bet mēs savu komandu nevadām tā kā to dara citi. Tieši tāpēc Kimi šeit iederas. Protams, nav tā, ka mēs nekad neieminamies par līgumu, taču vairāk runājam par to, kā viņš šeit jūtas un kā gūt vēl lielākus panākumus."

Izmantotie resursi:
RTÉ Ireland's National Television and...

  -4 [+] [-]

, 2013-05-21 19:39, pirms 11 gadiem
ja KImi aizies uz RB, tad viņam būs tāds pats liktenis kā savulaik Montoijam Makos kad vēl Raiko pats tur brauca. Fetels ir un būs pirmais nummurs , vienīgi komanda būs pievākusi pie sevis vienu konkuretu

     [+] [-]

, 2013-05-21 21:09, pirms 11 gadiem
Raikonenam šogad apritēs 34 gadi. Vēl jau pāris sezonas varētu pabraukt. Bet kāpēc ne uz "Red Bull"? Sliktāk kā "Ferrari" jau nebūs. Un bija taču laiks, kad Kimi bija otrais numurs pat aiz Masas, turklāt objektīvu iemeslu dēļ un veselīgas konkurences rezultātā. Ja Kimi gribēs, tad arī konkurēs ar Fetelu. Tomēr neredzu arī RB īpašu jēgu ņemt somu, ja var dabūt kādu talantīgu, jaunāku un paklausīgāku otro pilotu.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-22 01:14, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Raikonenam šogad apritēs 34 gadi. Vēl jau pāris sezonas varētu pabraukt. Bet kāpēc ne uz "Red Bull"? Sliktāk kā "Ferrari" jau nebūs. Un bija taču laiks, kad Kimi bija otrais numurs pat aiz Masas, turklāt objektīvu iemeslu dēļ un veselīgas konkurences rezultātā. Ja Kimi gribēs, tad arī konkurēs ar Fetelu. Tomēr neredzu arī RB īpašu jēgu ņemt somu, ja var dabūt kādu talantīgu, jaunāku un paklausīgāku otro pilotu.
Nu kad tu apjeegsi ka Raiko nekad nav bijis otraizs aiz masas.Pa paareejo tev piekriitu.Beidzot uzrakstiiji kaut ko tiiri sakariigu.

     [+] [-]

, 2013-05-22 05:39, pirms 11 gadiem
edzus72 rakstīja: Nu kad tu apjeegsi ka Raiko nekad nav bijis otraizs aiz masas.Pa paareejo tev piekriitu.Beidzot uzrakstiiji kaut ko tiiri sakariigu.
2008 bija

     [+] [-]

, 2013-05-22 10:12, pirms 11 gadiem
Dziļi sirdī baidās gan, to pasaka arī šis raksts, ka viņī grib, lai Kimi brauktu pie viņiem arī nākošgad. Viņi cer uz labāko, bet sirds sāpēs, ja Kimi pametīs Lotus. GO KIMI! GO LOTUS F1 TEAM!

     [+] [-]

, 2013-05-22 13:04, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Un bija taču laiks, kad Kimi bija otrais numurs pat aiz Masas, turklāt objektīvu iemeslu dēļ un veselīgas konkurences rezultātā.
Ej labāk atpakaļ uz futbola sadaļu. Massa Ferrari nekad nav bijis un nebūs pirmais numurs.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-22 13:25, pirms 11 gadiem
yuka rakstīja: Ej labāk atpakaļ uz futbola sadaļu. Massa Ferrari nekad nav bijis un nebūs pirmais numurs.
Sezonas sākumā (2008) nebija otrais, bet kad Massam bija labākas izredzes pacīnīties par tirtulu, tad komanda strādāja uz Massu. Sauc kā gribi!

     [+] [-]

, 2013-05-23 11:01, pirms 11 gadiem
arvids1991 rakstīja: 2008 bija
Kas tev tur bija,Biksees tev bija

     [+] [-]

, 2013-05-23 11:04, pirms 11 gadiem
Kaads Massa ?Kas ir Masaa.F1 peleekaa masaa .Taads vinš vienmeer ir bijis un nekas vairaak.