Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Lai paturētu Raikonenu, "Lotus" pārdos daļu no komandas

Juris Grīns
Juris Grīns

Lai paturētu Raikonenu, "Lotus" pārdos daļu no komandas
"Lotus" gatavojas startam
Foto: Digitale/Scanpix

Lai varētu atļauties arī turpmāk maksāt labu algu savam pilotam Kimi Raikonenam, "Lotus" gatavojas pārdot daļu no komandas, raksta itāļu izdevums "Autosprint".

Komandas īpašnieki "Genii Capital" piedāvā iegādāties daļu no komandas akcijām, lai varētu apmaksāt Raikonena startus 2014. gada F1 sezonā, teikts publikācijā. Šī ziņa parādījušās pēc tam, kad pašreizējā čempionvienība "Red Bull" izrādījusi atklātu interesei par Raikonena pakalpojumiem.

"Tas, ko Kimi darīs pēc šīs sezonas, ir atkarīgs no dažādām lietām, bet ne no tā, ko teiks "Red Bull" komanda," intervijā britu lairkakstam "The Sun" pirms dažām dienām izteicās "Lotus" komandas īpašnieks Žerārs Lopess. "Es jums varu garantēt, ka Kimi nav no tiem cilvēkiem, kas ar kādu ies parakstīt pirmslīguma vienošanos. Ja mēs turpināsim viņam dot to, ko viņš vēlas, nedomāju, ka viņam būtu kāds iemesls aiziet uz citu komandu."

Tāpat kā citām vadošajām komandām, arī "Lotus" uz nākamo sezonu būs nepieciešams vēl lielāks budžets kā līdz šim, jo būs jāiegādājas jaunie turbo motori, kas ir dārgāki par šobrīd lietotajiem. Tāpat "Autosprint" raksta, ka "Lotus" gatavojas palielināt algu savam tehniskajam direktoram Džeimsam Elisonam, lai viņš neaizietu strādāt pie konkurentiem "McLaren".

Turpat arī teikts, ka "Red Bull", iespējams, ir atsākuši sarunas ar investoriem no Tuvajiem Austrumiem par savas otrās komandas "Toro Rosso" pārdošanu.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
Autosprint

     [+] [-]

, 2013-04-19 09:52, pirms 11 gadiem
Labriit SC...!

     [+] [-]

, 2013-04-19 17:53, pirms 11 gadiem
Tā neko

     [+] [-]

, 2013-04-19 21:42, pirms 11 gadiem
Jā, gan! Lotus Kimi var piedāvāt atalgojumu, bet ne titulu! Savukārt Red Bull var piedāvāt abus