Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Kanālā Viasat Sport Baltic Pirmā Formula – Ķīnas GP

Kanālā Viasat Sport Baltic Pirmā Formula – Ķīnas GP
Fernando Alonso
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Šonedēļ, piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic piedāvā Pirmās Formulas 2016.gada sezonas trešo posmu – Ķīnas Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides.

Ieskaitot pagājušās sezonas pēdējos trīs posmus, Niko Rosbergs Ķīnā var izcīnīt jau sesto uzvaru pēc kārtas. Savukārt, trīskārtējais pasaules čempions un Rosberga komandas biedrs Luiss Hamiltons līdz šim Šanhajas trasē uzvarējis četras reizes, un piektā uzvara Ķīnā viņam varētu pirmā šajā sezonā.

Aldis Putniņš, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Ķīnas GP atrodas F1 kalendārā jau kopš 2004.gada un Šanhajas trasē risinājušies vairāki zīmīgi notikumi, kas kļuvuši par neatņemamu daļu no Formula 1 čempionāta vēstures: Luisa Hamiltona liktenīgā kļūda boksu celiņā 2007.gadā, Mihaela Šūmahera pēdējā karjeras uzvara 2006.gadā vai Red Bull pirmā uzvara 2009.gadā.

Šajā nedēļas nogalē atkal ierindā redzēsim Fernando Alonso, kuram ārsti atļāvuši startēt pēc Austrālijā gūtās traumas un izlaistā posma Bahreinā. Savukārt titula cīņā galvenais jautājums ir par Niko Rosberga uzvaru sēriju - vai tā turpināsies jau sesto posmu pēc kārtas un vai Luiss Hamiltons nezaudēs savaldību, ja nespēs arī Ķīnā apturēt savu komandas biedru un sīvāko konkurentu.”

Ķīnas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic
• Piektdien, 15.aprīlī, 04:55 F1 Ķīnas GP 1.treniņbraucieni.
• Piektdien, 15.aprīlī, 08:55 F1 Ķīnas GP 2.treniņbraucieni.
• Sestdien, 16.aprīlī, 06:55 F1 Ķīnas GP 3.treniņbraucieni.
• Sestdien, 16.aprīlī, 09:45 F1 Ķīnas GP kvalifikācija.
• Svētdien, 17.aprīlī, 08:50 F1 Ķīnas GP.


Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.