Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Taizemes GP varētu notikt Puketas salā

Juris Grīns
Juris Grīns

Taizemes GP varētu notikt Puketas salā
F1 sacīkstes
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Pēc tam, kad Bangkokas vadība aizliedza vecpilsētā būvēt F1 trasi, Taizemes GP varētu tikt pārcelta uz tūristu iemīļoto Puketas salu.

Organizatori pēc Bangkokas amatpersonu lēmuma pieņemšanas svītroja savus plānus sarīkot šajā pilsētā F1 čempionāta posmu 2015. gadā un tobrīd šķita, ka tas šajā valstī varētu nenotikt vispār. Tomēr tūrisma un sporta ministrs Somsaks Purēsrisaks šonedēļ apstiprināja plānus par F1 trases izveidošanu Puketas salā.

"Puketas sala būtu ideāla vieta, jo piepildītu mūsu mērķi veicināt tūrismu," izteicies Purēsrisaks. "Mums joprojām ir pietiekami daudz laika, lai sagatavotos sacīkstēm."

Tāpat Purēsrisaks apstiprināja, ka trase visticamāk atradīsies Khonkenas vai Nakhonratčasimas pilsētā, kas varētu nodrošināt iespēju sacensību laikā šeit apmesties daudzajiem F1 darbiniekiem un līdzjutējiem.

Izmantotie resursi:
Bangkok Post

     [+] [-]

, 2013-06-12 09:33, pirms 11 gadiem
Kādēļ jāsacūkā tik skaista vieta ar tām benzīna kapsētām!!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja