Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs un Hamiltons necer uz uzvaru

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs un Hamiltons necer uz uzvaru
Spānijas GP kvalifikācijas ātrākie braucēji
Foto: Digitale/Scanpix

Spānijas GP kvalifikācijas ātrākie braucēji Niko Rosbergs un Luiss Hamiltons nav pārliecināts par to, vai viņam pietiks ātruma, lai cīnītos par uzvaru arī sacīkstē. Bahreinā Rosbergs jau startēja pirmais, taču finišēja devītais. Jūsu uzmanībai arī trešās starta vietas ieguvēja Sebastiana Fetela komentārs.

Niko Rosbergs ("Mercedes"):

"Bahreinā redzējām, ka nevaram būt droši par sacīkstes rezultātu. Esam pārsteigti, ka kvalifikācijā bijām tik ātri, taču veicu patiešām labu apli un esmu par to priecīgs. Tas ir labs pamudinājums komandai - pirmā starta rinda ir fantastisks sasniegums, taču pēc Bahreinā piedzīvotā mums jābūt piesardzīgiem ar turpmākajām prognozēm. Komanda ir smagi strādājusi, lai saprastu, kā no šīm riepām iegūt maksimāli daudz labuma. Problēmas bija arī Bahreinā un tās ir arī šajā trasē. Riepas dilst pastiprināti, taču esam progresējuši un situācija tomēr ir uzlabojusies."

Luiss Hamiltons ("Mercedes"):

"Līdz šim brīdim nevarētu teikt, ka tā ir mana labākā sacīkšu nedēļas nogale. Tas ir lieliski, ka ieguvām pirmo starta rindu, bet šonedēļ man ir problēmas. Garajos braucienos esam diezgan slikti, lai gan sprinta aplī mašīna nemaz neizskatās slikti. Mazliet apjuku, jo nesapratu, ko būtu jāmaina, tādēļ pēc otrā treniņam mašīnas regulējumi netika mainīti. Tomēr nebija pilnībā komfortabla sajūta. Startā un pēc tam mēģināšu sasniegt iespējami vairāki, taču uztraukumu rada riepas. Mums ir jāuzlabo sniegums sacīkstēs, tādēļ ceru, ka nākotnē varēsim uzvarēt. "

Sebastians Fetels ("Red Bull"):

"Godīgi sakot, ar trešo vietu esmu diezgan apmierināts. Esam uzlabojuši savu mašīnu. Kvalifikācijā izvēlējāmies citādu stratēģiju kā vairums, jo izmantojām tikai mīkstākā sastāva riepas. Vai tas dos labumu sacīkstē, to redzēsim. Sacensības būs garas un galvenie jautājumi būs, kā uzvedīsies riepas. Tās nespēj izturēt tik ilgi, kā gribētos. Šobrīd "Mercedes" ir priekšā un godīgi sakot arī garajos braucienos viņi neizskatījās slikti. Arī "Ferrari" un "Lotus" izkatījās labi, tāpēc varam prognozēt, ka viņi būs spēcīgi arī sacīkstē."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  -1 [+] [-]

, 2013-05-12 08:40, pirms 11 gadiem
Es nepiekrītu Fetelam par to, ka viņi ir uzlabojuši mašīnu.
Ceru uz intresantu sacīkasti, kur par uzvaru cīnīsies vismaz 6 piloti!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-12 09:39, pirms 11 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Es nepiekrītu Fetelam par to, ka viņi ir uzlabojuši mašīnu.
Ceru uz intresantu sacīkasti, kur par uzvaru cīnīsies vismaz 6 piloti!
Jā, tev jau sežot pie datora ir labāk zināms kā Fettelam ko Red Bull komanda ir vai nav uzlabojusi