Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Džordans: "Hamiltona vietā es nolīgtu Fetelu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Džordans: "Hamiltona vietā es nolīgtu Fetelu"
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com

Kādreizējais F1 komandas īpašnieks Edijs Džordans kā īstermiņa risinājumu Luisa Hamiltona aizvietošanai uz nākamā gada sezonu iesaka "Mercedes" komandai nolīgt četrkārtējo pasaules čempionu Sebastianu Fetelu.

Tā kā Hamiltons nākamgad pāries uz "Ferrari", šobrīd "Mercedes" jau aktīvi sākusi izskatīt kandidatūras viņa nomaiņai un šajā ziņā pieminēti tiek daudzi potenciāli aizvietotāji. Izskanējis arī Fetela vārds. Vācu pilots vēl 2022. gadā bija uz starta, bet tad karjerai lika punktu un pērn sacensībās vairs nepiedalījās. Tomēr sportists, žurnālistu taujāts, publiski nav slēpis, ka varētu atgriezties, ja rastos saistoša iespēja to izdarīt.

Džordans iesaka Toto Volfam nolīgt Fetelu, jo, viņaprāt, mūsdienu F1 sacīkšu auto nav tik sarežģīti pilotēt, lai pēc vienas sezonas izlaišanas nevarētu atgriezties un gūt panākumus.

"Man jāsaka, ka īstermiņā es skatītos Fetela virzienā," podkāstā "Formula for Success" sacīja Džordans. "Jo mēs zinām, ka ar šīm mašīnām nav tik sarežģīti braukt kā manā laikā, kad pilotam bija nepieciešams vīna mucas izmēra kakls. Šīs mašīnas nav tik sarežģītas un tāpēc ir tik izturīgas. Tas ir iemesls, kāpēc Fernando Alonso spēj tik ilgi turpināt un, kāpēc mūsdienās startē gados vecāki piloti."

Pēc vairākām sezonām "Ferrari" komandā, pēdējos divus gadus Fetels pavadīja "Aston Martin" vienībā. Iepriekš viņš kādā vācu komandā braucis tikai debijas sacensībās 2007. gada ASV posmā, kad pilotēja "BMW Sauber" formulu.

"Fetelam būtu jābūt kandidātam, jo viņš ir vācietis," uzskata Džordans. "Mihaels Šūmahers, kad aizgāja no "Ferrari", pievienojās "Mercedes", tāpēc šāda iespējamība pastāv. Ja būtu jāizvēlas man, es ņemtu Fetelu. Tā būtu laba izvēle. Vācu pilots vācu komandā."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

  +1 [+] [-]

, 2024-02-12 09:45, pirms 3 mēnešiem
Kā ielāps vietas iesildīšanai priekš Antoneli, ļoti iespējams.
Jautājums tik - vai pats Fettels gribētu atgriezties uz vienu sezonu

     [+] [-]

, 2024-02-12 12:45, pirms 3 mēnešiem
playthegame rakstīja: Kā ielāps vietas iesildīšanai priekš Antoneli, ļoti iespējams.
Jautājums tik - vai pats Fettels gribētu atgriezties uz vienu sezonu
Nevis priekš kāda vietas iesildīšanai, bet gan kā ļoti labu marketinga sastāvdaļu. Vācu formula ar izcilu vācu braucēju pie stūres ļoti labi saiet kopā.
Jā, vienīgi, vai Sebs pats tiešām gribēs piedalīties šai marketinga projektā?

     [+] [-]

, 2024-02-12 18:50, pirms 3 mēnešiem
nopelnīt dažus miljonus? kāpēc ne?