Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress bijis tuvu tam, lai beigtu F1 karjeru

Juris Grīns
Juris Grīns

Peress bijis tuvu tam, lai beigtu F1 karjeru
Serhio Peress
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Autosportists Serhio Peress, kurš aizvadītajā F1 posmā Bahreinā kāpa uz goda pjedestāla, atzīst, ka bijis tuvu tam, lai beigtu karjeru čempionātā, kad pagājušā gada beigās "McLaren" svītroja viņu no sava sastāva.

Peress "McLaren" komandā aizvadīja vienu sezonu, taču tā izvērtās ļoti grūta un visa gada garumā ne viņš, ne pārinieks Džensons Batons tā arī ne reizi neuzkāpa uz pjedestāla.

"Kad "McLaren" pieņēma lēmumu, jutos tiešām bēdīgs par to, kā viss ir attīstījies," saka Peress. "Tobrīd sev teicu, ka tas nav domāts man, ja es braukšu jebkuras komandas sastāvā. Gribēju atrast lietu, kas motivētu mani palikt Formulā 1. Jau biju gatavs meklēt iespējas citur. Kad nāca piedāvājums no "Force India", uzreiz pieņēmu lēmumu un izdevās tikt pie līguma."

Lai gan šīs sezonas pirmie divi posmi nebija veiksmīgi, izcīnītā trešā vieta Bahreinas "Grand Prix" dod meksikānim pārliecību, ka viņu sagaida spoža nākotne F1 čempionātā.

"Tāda ir Formula 1," viņš saka. "Te dzīve var mainīties vienā dienā. Ja jāatskatās pagātnē, esmu lepns par sevi, taču šobrīd jau lūkojos nākotnē. Mēs visi apzinamies, ka Formulā 1 no varoņa tu vari kļūt par nulli. Un var notikt arī pretējais. "McLaren" komandā guvu labu pieredzi un viņi mani padarīja par labāku pilotu."

"Force India" komanda tagad nokļuvusi otrajā vietā Konstruktoru kausā un Peress uzskata, ka Bahreinā gūtais pjedestāls nav viss, ko no viņa šogad varēja sagaidīt.

"Bahreinā pirmo reizi šogad visu nedēļas nogali mani nepiemeklēja nekādas problēmas, turklāt mašīnai bija satriecošs ātrums," skaidro Peress. "Domāju, ka tas nav viss. Līgumu ar komandu parakstīju ļoti vēlu un šī bija tikai trešā sacīkste. Nenācās viegli tik īsā laikā adaptēties un visus iepazīt, tādēļ pjedestāls jau trešajā sacīkstē ir apbrīnojama lieta."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2014-04-11 12:36, pirms 10 gadiem
Neviens pec vina nebutu skumis, puse brauceju ir vina limeni.

     [+] [-]

, 2014-04-11 16:10, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Neviens pec vina nebutu skumis, puse brauceju ir vina limeni.
un otra puse labāki

     [+] [-]

, 2014-04-11 18:39, pirms 10 gadiem
Bet Bahreinā daudz vairāk kā puse pa viņu bija sūdīgāki.