Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Neliela lietus iespējamība Spānijas GP laikā

Juris Grīns
Juris Grīns

Neliela lietus iespējamība Spānijas GP laikā
F1 čempionāta līderis Sebastians Fetels
Foto: SCANPIX SWEDEN

Šajā nedēļas nogalē Barselonā norisināsies F1 pasaules čempionāta piektais posms un pastāv iespēja, ka Spānijas GP laikā būs novērojami nelieli nokrišņi.

Piektdiena Barselonā iesākās ar lietu un pirmie treniņbraucieni, kas jau startējuši, norisinās mitrā trasē. Tomēr pagaidām varis nokrišņi nav gaidāmi un sestdien jau Spānijas GP norsises vietā spoži spīdēs saule, bet gaisa temperatūra iesils līdz +20 grādiem pēc Celsija. Tieši sestdien gaidāms pats siltākais laiks un lietus cīņu par starta vietām neietekmēs.

Savukārt svētdien, lai gan pārsvarā laiks turpinās būt sauss, Barselonu klās mākoņi un varētu atgriezties arī lietus. Lai gan iespējamība, ka Spānijas GP laikā līs, nav liela, tā tomēr pastāv. Katrā ziņā temperatūra prognozējas zem +20 grādiem un tas ir mazliet neierasti šai visādā ziņā karstuma ieskautajai valstij.

Spānijas GP programma

DatumsSesijaSākums
10.maijs1.treniņbraucieni11:00 (LV)
10.maijs2.treniņbraucieni15:00 (LV)
11.maijs3.treniņbraucieni12:00 (LV)
11.maijsKvalifikācija15:00 (LV)
12.maijsSacīkste15:00 (LV)

Izmantotie resursi:
F1 Fanatic - The Formula One blog and F1...
f1.com