Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso uzbrūk fotogrāfam un sadauza 6000 eiro vērtu kameru

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso uzbrūk fotogrāfam un sadauza 6000 eiro vērtu kameru
Alonso uzbrūk fotogrāfam
Foto: repubblica.it

F1 pilots Fernando Alonso kādam preses pārstāvim, kurš viņu centies iemūžināt ārpus trases, salauzis vērtīgu fotokameru.

Incidents noticis Barselonā, kur F1 piloti šonedēļ ieradušies aizvadīt pasaules čempionāta piekto posmu.

Fotogrāfs sūdzējies, ka Alonso agresīvi reaģējis uz viņa mēģinājumiem nofotografēt sportistu kopā ar viņa draudzeni. "Ferrari" pilots esot izrāvis savam traucētājam no rokām kameru un to triecis pret zemi, tādā veidā salaužot. Kameras vērtība esot bijusi 6000 eiro un Alonso rīcībai esot bijuši vairāki liecinieki.

"Redzēsim, vai pēc šī atgadījuma prese viņu cienīs vairāk," izdevumam "La Repubblica" ironiski izteicies minētais fotogrāfs. "Viņš ir paraugs miljoniem bērnu? Viņš labi zina, ka tajā brīdī netika provocēts."

Šī turklāt nav pirmā reize, kad Alonso ar neapmierinātību reaģē pret tiem, kas cenšas viņam uzmākties ar fotogrāfiju taisīšanu. Arī pirms vairākiem gadiem viņš piedraudēja, ka aizbrauks no Porto Santo salas, kur tobrīd bija ieradises atpūsties, un izstāstīs visai pasaulei, cik ši vieta ir briesmīga, ja tiks fotografēts arī ārpus lidostas.

Alonso piedraud fotogrāfiem Porto Santo salā:

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...
La Repubblica.it - Homepage

  +7 [+] [-]

, 2013-05-10 14:58, pirms 11 gadiem
Tāpat jau neviens nevienam neuzbrūk, ganjau iebāza kameru sejā vai kas tāds
Slēpts komentārs: M

 +14 [+] [-]

, 2013-05-10 15:04, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Lieluma mānija, nabaga cilvēcelis (FA) iedomājies, ka ir prezidents Bērziņš un sāk šefot
nu nedomāju ka tu būtu baigi priecīgs, kad atpūšoties ar draudzeni tev viens ar fotoaparātu nepārtraukti bakstītu sejā.
reāli tie paparaci visus besī, tik rietumu demokrātiskie likumi privāto dzīvi neparedz
Slēpts komentārs: Janchuks5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2013-05-10 15:48, pirms 11 gadiem
Jā, paparaci dara savu darbu. Ar to zvaigznēm ir jāsamierinās, bet mēs nezinām patiesās detaļas šim incidentam. Jāuzzin, ko Fernando par šo visu teiks + paparaci čalis var daudz ko samuldēt. Varbūt paparaci ir pārāk daudz atļāvies, FA tas izbesījis - pateicis tinies un maigi pagrūdis. Paparaci tik pat labi pats varēja izmantot izdevību un to kameru saplēst, lai saceltu brēku un pats saņemtu kārtīgu naudas žūksni.
Slēpts komentārs: sveiks

  +2 [+] [-]

, 2013-05-10 20:46, pirms 11 gadiem
laikam caurvējā daudz esi dzīvojis kad domā kad kautkāds fotogrāfs ar peldriņķi varēs kko uzšaut f1 pilotam viņš pats ātrāk ierītu dūri sejā nekā spētu pat iedomāties par ko tādu

Janchuks5 rakstīja: fotogrāfs varēja tam spāņu pūslim uzšaut pa purslām, besī arā viņš, bet tad jau matainais izvazātu pa tiesām to fotogrāfu un uztaisītu par nabagu.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-10 23:29, pirms 11 gadiem
TheChosenOne rakstīja: Jā, paparaci dara savu darbu. Ar to zvaigznēm ir jāsamierinās, bet mēs nezinām patiesās detaļas šim incidentam. Jāuzzin, ko Fernando par šo visu teiks + paparaci čalis var daudz ko samuldēt. Varbūt paparaci ir pārāk daudz atļāvies, FA tas izbesījis - pateicis tinies un maigi pagrūdis. Paparaci tik pat labi pats varēja izmantot izdevību un to kameru saplēst, lai saceltu brēku un pats saņemtu kārtīgu naudas žūksni.
Domaju, ka Alo ir vienalga
Nu neticu, ka vins taisnosies kkada fotografa prieksa
samaksas tos 6000 un viss
Fotografs gan jau meginas piedzit vel naudu par "moralo traumu" vai ko tadu
Alo ir svarigakas lietas ko darit neka domat par fotografiem un vinu kameram

  +2 [+] [-]

, 2013-05-10 23:31, pirms 11 gadiem
Janchuks5 rakstīja: fotogrāfs varēja tam spāņu pūslim uzšaut pa purslām, besī arā viņš, bet tad jau matainais izvazātu pa tiesām to fotogrāfu un uztaisītu par nabagu.
Drizak Alo vilktu preti!

  -4 [+] [-]

, 2013-05-11 00:32, pirms 11 gadiem
Alonzo ir gandrīz viss nepieciešamais, lai kļūtu par Latvijas prezidentu!

  +2 [+] [-]

, 2013-05-11 01:58, pirms 11 gadiem
Par paparačiem manas domas mainījās pēc 1997.g. 31.augusta, kad bēgot no tiem aizgāja bojā Princese Diāna. Domāju, ja viņi spētu iekļūt pa kanalizācijas trubām slavenību tualetēs, viņi nekaunētos to izdarīt.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-11 16:15, pirms 11 gadiem
jā un pareizākā izvēle ir bēgt no tiem ar ātrumu 200km/h, nepiesprādzētiem un ar iesvilpušu šoferi?

Man gan liekas MI6 būtu savs viedoklis kāpēc viss tā notika!

Bende rakstīja: Par paparačiem manas domas mainījās pēc 1997.g. 31.augusta, kad bēgot no tiem aizgāja bojā Princese Diāna. Domāju, ja viņi spētu iekļūt pa kanalizācijas trubām slavenību tualetēs, viņi nekaunētos to izdarīt.