Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Steiners zaudē F1 komandas "Haas" vadītāja amatu

Juris Grīns
Juris Grīns

Steiners zaudē F1 komandas "Haas" vadītāja amatu
Ginters Steiners. Foto: Motorsport.com

No F1 komandas "Haas" vadītāja amata spiests atkāpies tās ilggadējais vadītājs Ginters Steiners. Komandu viņš vadīja kopš tās izveides 2016. gadā.

"Haas" vienība oficiāli paziņojusi, ka jau no šī brīža Steiners pārtraucis pildīt komandas vadītāja pienākumus. Savukārt viņa vietā iecelts Ajao Komatsu, kurš līdz šim pildīja inženierijas direktora pienākumus.

Steiners vadīja komandu kopš tās pirmās F1 sezonas 2016. gadā. Viņa vadībā 2018. gadā "Haas" sasniedza savu līdz šim labāko rezultātu Konstruktoru kausā - piekto vietu. Tomēr pēdējos gados piedzīvots regress un pērn Konstruktoru kausā tika ieņemta pēdējā, desmitā vieta.

"Gribu izteikt pateicību Ginteram par viņa smago darbu pēdējā desmitgadē un novēlēt visu to labāko nākotnē," sacīja komandas īpašnieks Džīns Hāss. "Ejot uz priekšu, bija skaidrs, ka mums jāuzlabo sniegums trasē. Apstiprinot Ajao Komatsu par komandas vadītāju, tagad esam parūpējušies, ka vadības sirdī ir inženieru gars."

Zināms, ka Steineram bija līgums ar komandu līdz 2023. gada beigām, un Hāss pieņēma lēmumu to nepagarināt.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-01-11 14:02, pirms 4 mēnešiem
Kurš tagad zvanīs Džīnam un teiks, ka viss dupsī?

     [+] [-]

, 2024-01-11 23:06, pirms 4 mēnešiem
Guenther Steiner tiek izrunāts, kā Guntar Stainer, bet nu mums te ir Ginters Steiners Āmen.