Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" mēģinās uzlabot rezultātus kvalifikācijā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" mēģinās uzlabot rezultātus kvalifikācijā
"Ferrari" komandas mašīna lietū
Foto: Digitale/Scanpix

"Ferrari" komandas vājākais punkts šobrīd ir kvalifikāciju braucieni, tāpēc galvenais uzsvars nākamajās nedēļās tiks likts tieši uz šo jomu.

2012. gadā "Ferrari" komandas piloti ļoti bieži startēja no zemām pozīcijām, taču sacensībās nereti vismaz Fernando Alonso spēja cīnīties par uzvarām. Šogad uzvaras vēl nav gūtas un uzlabots sniegums arī kvalifikācijās, tomēr līdz pilnībai vēl ir jāstrādā, jo šobrīd "Ferrari" vēl nav gatavi cīņai par "pole position".

"Mums ir atzīstams ātrums sacīkstēs ar jebkurām riepām, ko līdz šim esam lietojuši," gatavojoties šonedēļ gaidāmajai Ķīnas GP izcīņai, stāsta "Ferrari" tehniskais direktors Pets Frajs. "Tomēr vēl ir ceļš ejams, lai uzlabotu sniegumu kvalifikācijā, tādēļ pie tā šobrīd īpaši strādājam. Iepriekš koncentrējāmies uz garajām distancēm, lai gan šogad tās vairs nav tik garas kā iepriekš, jo paredzams, ka arī turpmāk būs vairāk pitstopu. Tomēr kvalifikāciju braucienus neesam atstājuši novārtā un šajā ziņā vēl būs jauni uzlabojumi, jo arvien labāk esam apguvuši šo mašīnu un spējam no tās izdabūt ārā arvien vairāk."

Šonedēļ F1 čempionāta posms notiks Šanhajas trasē, kur "Ferrari" pēdējo reizi uzvarēja 2007. gadā.

"Šajā trasē ir atšķirīga rakstura līkumi un 1,2 kilometrus gara taisne," skaidro Frajs. "Vai Šanhajai mūsu mašīna būs vairāk piemērota kā citām trasēm? Ir pāragri spriest, jo ir pārāk daudz nezināmo. Piemēram, šī būs pirmā nedēļas nogale šogad, kad paralēli izmantosim mīkstā un vidēji cietā sastāva "Pirelli" riepas. Tāpēc Ķīnas GP būs vēl viena mācībstunda ikvienam, taču varam teikt, ka mūsu ātrums, salīdzinot ar citiem, ir labs ar visām riepām."

Izmantotie resursi:
ESPN.co.uk | Football, Cricket, Rugby, F1,...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-09 17:50, pirms 11 gadiem
Vai tad parejas komandas, nemeginas uz labot rezultatus kvalifikacija, ipasi apmierinati ar kvalifikaciju ir McLaren?!

     [+] [-]

, 2013-04-09 19:51, pirms 11 gadiem
o! privet!

     [+] [-]

, 2013-04-09 19:58, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Vai tad parejas komandas, nemeginas uz labot rezultatus kvalifikacija, ipasi apmierinati ar kvalifikaciju ir McLaren?!
katrā ziņā apļa laikus piedzīs tik tuvu RB lai šo kļūdas gadījumā varētu tikt priekšā.