Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Tuvojas "Mercedes" ēras gals"

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso: "Tuvojas "Mercedes" ēras gals"
Foto: Motorsport.com

Divkārtējais F1 pasaules čempions Fernando Alonso uzskata, ka "Mercedes" komandas dominēšana tuvojas nobeigumam un jau pavisam drīz titulu izcīnīs kāda cita vienība. Viņš pats tikmēr arvien vairāk liek noprast, ka gatavojas atgriezties "Formulā 1".

Iepriekšējās sezonās Alonso startēja "McLaren" komandā, taču tā viņam nespēja piedāvāt mašīnu, ar ko būtu iespējams cīnīties par uzvarām. Tagad spānis paņēmis pārtraukumu, lai spēkotos citās autosacīkstēs, taču jau pēc 2018. gada F1 sezonas beigām teica, ka iespējama viņa atgriešanās.

Šobrīd tiek ziņots, ka gadījumā, ja Alonso patiesi atgriezīsies, tas varētu notikt vai nu "McLaren" vai arī "Renault", kuras sastāvā sportists 2005. un 2006. gadā kļuva pasaules čempionu. Abas vienības šobrīd izvirzījušas ambiciozus mērķus un vēlas atgriezties cīņā par pirmajām vietām.

"Es ar nepacietību gaidu, lai redzētu, vai "Mercedes" aplis reiz noslēgsies," saka Alonso. "Es jūtu, ka šis brīdis ir tuvu."

Tikmēr "McLaren" vienība, kas jau pērn sāka izmantot "Renault" ražotos motorus, šobrīd piedzīvo restartēšanās laiku un atkal domā par uzvarām, taču, uzstādot reālus mērķus.

"Tikko esmu prezentējis piecgades plānu, un šis plāns paredz, ka atkal uzvarēsim sacīkstēs, bet, ja spēj uzvarēt sacīkstēs, tas nozīmē, ka vari sacensties arī par titulu," saka "McLaren" vienības vadītājs Zaks Brauns. "Svarīgi, ka "Liberty" veic izmaiņas, jo šobrīd ir tā, ka var uzvarēt tikai divas vai trīs komandas - ir lietas, ko vairs nevar kontrolēt, bet ceru, ka spēsim ietekmēt šo nepieciešamību pēc pārmaiņām."

Arī "Renault" vienība, kas Alonso jebkurā laikā vēlētos uzņemt savās rindās, cer tuvāko gadu laikā atkal uzvarēt. Šogad tās mērķis ir iekļūšana pirmajā trijniekā Konstruktoru kausā, izstumjot no tā "Red Bull".

Izmantotie resursi:
The Checkered Flag - Motor sport news, race...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-08 07:36, pirms 5 gadiem
Tuksas runas!

     [+] [-]

, 2019-02-08 10:29, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tuksas runas!
Piekrītu. Uzvedas kā Kivičš - ka tik kāds pievērš uzvedību.
Tukšpirdis