Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mediji: Hamiltons piedzīvojis kritienu ar Rosi motociklu

Juris Grīns
Juris Grīns

Mediji: Hamiltons piedzīvojis kritienu ar Rosi motociklu
Lūiss Hamiltons un Valentino Rosi. Foto: crash.net

F1 pilots Lūiss Hamiltons šonedēļ piedzīvojis kritienu, braucot ar motošosejas leģendas Valentino Rosi motociklu, vēsta vairāki mediji.

Iepriekš tika ziņots, ka pirmdien Spānijā, Valensijas trasē abi izcilie sportisti mainīsies ar saviem sacīkšu braucamrīkiem - kamēr Hamiltonam bija iespēja testēt "Yamaha" rūpnīcas "MotoGP" motociklu, Rosi tikmēr izmēģināja "Mercedes" komandas F1 bolīdu.

Tiesa, nekāda oficiāla informācija par aizvadītajiem testiem turpmākajās dienās tā arī neparādījās. Tagad vairāki mediji, ieskaitot itāļu "La Repubblica", vēsta, ka iemesls tam ir Hamiltona piedzīvotais kritiens. Precīzākas detaļas par iespējamo negadījumu gan nav zināmas.

Vēlāk Hamiltons ar "Twitter" starpniecību pavēstīja, ka testi ir notikuši, taču neminēja, ka kritiens patiešām būtu piedzīvots.

2019. gada sezonā Hamiltons "Mercedes" sastāvā izcīnīja 11 uzvaras, sesto reizi karjerā kļūstot par F1 pasaules čempionu, kamēr Rosi aizvadīja daudz pieticīgāku sezonu "Yamaha" sastāvā, pie uzvarām "MotoGP" sacīkstēs netika un kopvērtējumā ieņēma septīto vietu. Pēdējo titulu viņš izcīnīja 2009. gadā.