Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" komanda atrāda jaunā F1 modeļa krāsojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Williams" komanda atrāda jaunā F1 modeļa krāsojumu
Foto: Williams Racing

"Williams" komanda, kas pagājušā gadā ar Aleksa Albona pūlēm spēja finišēt septītajā vietā Konstruktoru kausā, šodien prezentēja savu jauno modeli FW46 un tā krāsojumu.

Pēc ne tik sekmīgām vairākām sezonām, pērn "Williams" piedzīvoja zināmu progresu, ko jaunā vadītāja Džeimsa Voulsa vadībā ir cerība turpināt turpmākajos gados. Uzstādītie mērķi ir gana ambiciozi - atgriešanās cīņā par pjedestāliem.

Arī 2024. gadā "Williams" sastāvā brauks Alekss Albons, kurš iepriekšējā sezonā bija absolūti galvenais punktu guvējs komandai, kā arī Logans Sardžents, kuram savukārt šī būs otrā sezona F1 čempionātā. Pirms dažām dienām arī kļuva zināms, ka vienības rezervists būs F2 startējošais Zeins Melonī.

Jau šovakar jauno auto prezentēs arī "Stake F1 Team", kas iepriekšējās sezonās čempionātā piedalījās kā "Alfa Romeo Racing".

Izmantotie resursi:
www.f1.lv