Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kobajaši atdos faniem naudu, ja nespēs atgriezties F1

Juris Grīns
Juris Grīns

Kobajaši atdos faniem naudu, ja nespēs atgriezties F1
Kamui Kobajaši
Foto: Digitale/Scanpix

Japāņu autosportists Kamui Kobajaši gatavojas atgriest līdzjutējiem visu saziedoto naudu, ja viņam neizdosies 2014. gadā atgriezties Formulā 1.

Kobajaši karjera F1 čempionātā izjuka 2012. gada noslēgumā, kad viņš zaudēja vietu "Sauber" komandā. Šogad sportists ar "Ferrari" rūpnīcas atbalstīto "458 Italia" automobili startē šosejas izturības sacīkstēs.

Tomēr Kobajaši mērķis ir atgriezties F1 un tādēļ viņš nesen apmeklēja gan Monako GP izcīņu, gan arī aizvadīja testus ar dažus gadus vecu "Ferrari" formulu rūpnīcai piederošajā Fiorano trasē. Jūlijā viņam paredzēts veikt F1 paraugdemonstrējumus Maskavā.

"Tuvākajā nākotnē man būs iespēja pastrādāt arī viņu simulatorā," savu sadarbību ar "Ferrari" skaidro Kobajaši.

Lai varētu braukt F1 sacīkstēs 2013. gadā, Kobajaši izveidoja akciju, lūdzot saviem faniem ziedot naudu šim mērķim. Tika saziedots patiešām daudz, tomēr Kobajaši vienalga neizdevās īstenot iecerēto mērķi. Naudu sportists gan joprojām neesot iztērējis un tā atrodas bankā.

"Es gribu atgriezties F1 nākamajā gadā," saka Kobajaši. "Šī nauda bija domāta tikai šim mērķim. Ja man tā nebūs vajadzīga, lai apmaksātu startus 2014. gada F1 sezonā, visu to vēlos atdot atpakaļ ziedotājiem."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-04 12:29, pirms 11 gadiem
Atgadinaja par sevi, ka nav nekur pazudis ar fanu savakto naudu.
Gribretos jau vinu redzet Lotus konda Grozana vieta, bet tik daudz jau nebus naudas savaktas, realkais varetu but Williams vai Force India, Sauber saubos vai gribes atgriezties, Caterham un Marussia tas der tika jaunajiem lai sevi atraditu, neviss gutu panakumus.

     [+] [-]

, 2013-06-04 15:33, pirms 11 gadiem
Kobajaši ir pelnījis konkurētspējīgu formulu. Iekš Ferrari būtu neslikti Massas vietā

     [+] [-]

, 2013-06-04 22:27, pirms 11 gadiem
Bija mans mīļākais braucējs.Žēl!Cerams,ka izdosies tikt formulā!
Sapņu sezona bija kad De la rosa bija ar viņu Sauberā.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-05 11:39, pirms 11 gadiem
Vēl atceros kā vēl netik sen,Gloks bija savainots un Kobajaši bija viņa vietā Tojotā uz atlikušo sezonu.Un pietam bija labāks kā Trulli un sacīkstēs finišeja ja nemaldos pat 6.vietā.Viņš man uzreiz kļuva par mīļāko braucēju.