Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vatsons: "Hamiltons grib būt F1 pilots vai hiphopa zvaigzne?"

Juris Grīns
Juris Grīns

Vatsons: "Hamiltons grib būt F1 pilots vai hiphopa zvaigzne?"
Hamiltons ar suni
Foto: Digitale/Scanpix

Bijušais F1 pilots Džons Vatsons uzskata, ka Luisam Hamiltonam būtu jāierobežo savs brīvais dzīvesveids, jo uz tā rēķina brits sāk kļūt lēnāks par otru "Mercedes" pilotu Niko Rosbergu.

2008. gada F1 čempions Luiss Hamiltons daudzkārt izteicies, ka viņam pēc pievienošanās "Mercedes" komandai ļauts justies daudz brīvāk nekā "McLaren" laikos. Tagad Hamiltons uz sacensībām līdzi ņem pat savu suni, angļu buldogu.

"Formula 1 trasē nav vietas sunim," intervijā "Daily Express" savu nostāju pauž Džons Vatsons, kurš ir viens no pazīstamākajiem septiņdesmito un astoņdesmito gadu F1 braucējiem. "Vispirms jau tas nav godīgi pret pašu dzīvnieku. Otrkārt, tas parāda, ka "Mercedes" ir gājuši pārāk tālu, izdabājot Luisam. "McLaren" komandā kaut kas tāds būtu neiedomājams. Hamiltonam ir jāizvēlas, vai viņš grib būt F1 pilots, vai hiphopa zvaigzne."

Sezonai ritot, arvien spēcīgāks uz Hamiltona fona izskatās otrs pilots Niko Rosbergs, kurš pagājušajā posmā Monako guva uzvaru.

"Luiss ieradās "Mercedes" komandā ar tāda cilvēka reputāciju, kurš prot paveikt savu darbu," skaidro Vatsons. "Tomēr šobrīd viņš to neizdara līdz galam un viņam būtu jāsāk meklēt tam iemesli."

Adriana Zutila menedžeris Manfrēds Cimmermanis tikmēr izdevumam "Auto Bild" izteicies: "Tas, ka Rosbergs spēj paturēt Hamiltonu savā kontrolē, man personīgi ir gada lielākais pārsteigums. Tas arī pierāda, ka savās pēdējās trīs sezonās Mihaels Šūmahers nebūt nebija tik vājš."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -1 [+] [-]

, 2013-06-03 11:29, pirms 11 gadiem
Labāk lai ņem suni nekā Šerzingeri

     [+] [-]

, 2013-06-03 11:30, pirms 11 gadiem
Melnais palaists no pavadas, sak paradit savu isto seju.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-03 11:50, pirms 11 gadiem
"Tagad Hamiltons uz sacensībām līdzi ņem pat savu suni, franču buldogu."

Bildē redzamais suns ir angļu buldogs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-04 11:10, pirms 11 gadiem
Katrs dara kā grib, kāpēc tad vispār jāņem uz darbu līdz draudzenes un ģimenes locekļi, lai sēž mājās un skatās pa televizoru.

Rosbergs ir uzvarējis kvalifikācijās un paņēma Monako GP un viss. Hamiltons ir 4. kopvērtējumā un punktu starpība ir samērā liela. Gan jau ka Luisam sāks veikties labāk.

Tad kad Rosbergs būs turpat blakus kopvērtējumā Hamiltonam, tad varēs runāt.