Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Lopess: "Grožāns ir kā pastāvīgi savainots futbolists"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lopess: "Grožāns ir kā pastāvīgi savainots futbolists"
Romēns Grožāns
Foto: Digitale/Scanpix

"Lotus" komandas boss Žerārs Lopess turpina aizstāvēt savu pilotu Romēnu Grožānu, atzīstot, ka francūzis ir ļoti ātrs, taču pietrūkst stabilitātes.

Kā zināms, Grožāns pēc Monako piedzīvotās sadursmes ar "Toro Rosso" pilotu Danielu Rikjardo saņēmis desmit starta vietu sodu uz Kanādas GP. Monako ielās Grožāns piedzīvoja kopumā četras avārijas.

"Pirmā avārija Monako bija mūsu vaina," vācu žurnālam "Auto Motor und Sport" atzīst Lopess. "Riepu spiediens bija nepareizs un mēs viņam to nepateicām. Otrā avārija bija līdzīga kā Felipem Masam - šķiet, abus patraucēja no boksiem izbraukušas mašīnas. Kopš tā brīža viņš visu laiku bija pakļauts spiedienam. Ātruma pietika."

Lopess atzīst, ka pēc pirmajām avārijām mašīna vairs nebija perfekta un avāriju ar Danielu Rikjardo sportists izraisīja dēļ sarūgtinājuma par iepriekš notikušo.

"Romēns nav no tiem pilotiem, kas ilgi var braukt aiz kāda cita, sevišķi, ja zina, ka ir ātrāks," skaidro Lopess, atzīstot, ka "Grožāns ir kā talantīgs futbolists, kurš regulāri gūst muļķīgas traumas". "Viņš ir ātrs ar jebkādām mašīnām un varētu būt ātrs pat ar iepirkuma ratiņiem... Viņam piemīt dabiskais talants un F1 nav daudz tādu jauno pilotu, kas būtu līdzīgi ātri. Iedomājos Niko Hilkenbergu un Žilu Bjanki, tomēr tādu nav daudz."

Ne tik sajūsmināts par Grožānu ir Rikjardo: "Bija sarūgtinoši pabeigt šīs sacīkstes, taču nevēlējos tērēt enerģiju, lai kliegtu uz viņu un prasītu, ko viņš dara. Vienkārši pateicu, ka viņš ir idiots un viss."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-03 22:24, pirms 11 gadiem
Viņš laikam brauc F1 tāpat kā es ar mašīnām pie spēļu automātiem, kur ir vienalga ka sasit mašīnu, galvenais ka pedālis vislaik grīdā no visa spēka

     [+] [-]

, 2013-06-04 13:12, pirms 11 gadiem
sponsoru nauda komandai vajadziga, tapec so sezonu pabeigs, nakogad gan paskatities kadu pratigaku, ja vien sim atkal zuksnis nenaks lidzi