Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners: "Arī Alonso un Hamiltons neklausītu komandu pavēles"

Juris Grīns
Juris Grīns

Horners: "Arī Alonso un Hamiltons neklausītu komandu pavēles"
Kristians Horners un Sebastians Fetels
Foto: Digitale/Scanpix

Lai gan sākotnēji "Red Bull" vienības vadītājs Kristians Horners nosodīja Sebastianu Fetelu par komandas interešu ignorēšanu Malaizijas GP laikā, situācija ir pierimusi un tagad jau viņš meties aizstāvēt F1 čempionu.

Fetela aizsāktā drāma presē jau ieguvusi nosaukumu "Multi-21 skandāls". Tieši šādu pavēli komanda izteica Fetelam pirms viņš metās bīstamajā cīņā ar komandas biedru Marku Vēberu, izraujot, pēc daudzu domām, nepelnītu uzvaru. Lai gan sākotnēji Horers ļoti asi kritizēja Fetelu, tagad jau viņa izteikumi drīzāk liecina par sliktu Vēberam, kurš šosezon arī it kā esot rīkojies līdzīgi.

"Multi-21 nozīmē, ka mašīnai ar otro numuru jāatrodas priekšā mašīnai ar pirmo numuru, bet Multi-12 nozīmē, ka pirmā mašīna atrodas priekšā otrajai," televīzijas kanālam "Sky" paskaidro Horners. "To nav grūti iztulkot, bet abi mūsu piloti aizvadīto trīs posmu laikā ir paspējuši nesaprast šo komandu. Domāju, ka šo kodu vairs neizmantosim un mums būs jāizdomā kaut kas cits."

Neaprobežojoties ar Vēbera iejaukšanu komandas interešu nepildīšanas sāgā, tagad Horners gājis vēl tālāk un daļēji piekritis F1 bosam Bernijam Eklstounam, sakot, ka Fetela rīcība bija čempiona cienīga, tādā veidā visai tieši nostājoties vācieša pusē.

"Viņš nebūtu izcīnījis tik daudzas uzvaras, ja rīkotos padevīgi," intervijā brazīliešu "Totalrace" saka Horners. "Ja Fernando Alonso vai Luiss Hamiltons atrastos tādā situācijā, viņi darītu tieši to pašu. Ja Marks Vēbers būtu tādā situācijā, arī viņš darītu tāpat. Tādēļ nerunāsim par šo situāciju tā, it kā tikai Sebastians būtu tāds."

Izmantotie resursi:
SPEED - The Motor Sports Authority

  +2 [+] [-]

, 2013-04-03 08:03, pirms 11 gadiem
Vienalga mans favorīts nav Fetels!!

  +4 [+] [-]

, 2013-04-03 08:07, pirms 11 gadiem
vozā rakstīja: Vienalga mans favorīts nav Fetels!!
Hornera gan ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-04-03 09:23, pirms 11 gadiem
Rikotos, nerīkotos, tas nav tik svarīgi, trakākais, ka Fettels atļāvās apšaubīt komandas vadītāja autoritāti ignorējot viņa pavēles un tā vietā lai komandas vadītājs uzsistu dūri galdā un parādītu, kurš mājās ir saimnieks, viņš sāk attaisnot izlutinātā puikas rīcību, turklāt tas noteikti vēl vairāk aizskāris Vēbera cieņu.
Tā ir lielākā kļūda, ko Horners varēja pieļaut.
Tas mums garantē vēl ne vienu vien interesantu skandālu Red Bull boksos

  +2 [+] [-]

, 2013-04-03 09:28, pirms 11 gadiem
Malaizijā mēs redzējām divu dažādu komandu un divu dažādu komandu vadītāju pieeju komandas pavēlēm. Ja Horners jau pēc cīņas spēja pateikt tikai ''tas bija stulbi Seb'' un tagad jau attaisno viņa rīcību parādot Vēberam, kāda ir viņa loma komandā un parādot Fettelam, ka viņš drīkst neklausīt, ko komanda viņam saka, tad Mercedes gadījumā uz Rosberga jautājumu ''vai nevar paprasīt lai Hamis palaiž garām'' Brauns atbildēja ar stingru ''negative, Nico, negative'' arī paskaidrojot kapēc nē un tur pat uz vietas sacīkstes laikā izbeidzot jebkādus jautājumus par to kurš komandā ir saimnieks.

     [+] [-]

, 2013-04-03 09:32, pirms 11 gadiem
Atckiriba tikai ta kad vebers jau brauca eko rezima kad notika cina par pirmo vietu taka Sketels lasara paliek lasara.

     [+] [-]

, 2013-04-03 10:20, pirms 11 gadiem
Es neticu ka Webers ja butu otrais ietu un meginatu speciali apdzit fetelu Webers vzm ir pieaudzis savā prātiņā un zin ko nozime godiiga spele.

     [+] [-]

, 2013-04-03 11:15, pirms 11 gadiem
Man tomēr šķiet, ka Red Bull nometnē pastāv divas taisnības - viena īstā, kuru zina komanda un Fetels, bet otra domāta joprojām naivajam Vēberam.

Otrs - lai kā man nepatiktu Hamis, ceru, ka Rosbergam šosezon tiks ierādīta sava vieta, bišķ padaudz sadomājies.

     [+] [-]

, 2013-04-03 11:17, pirms 11 gadiem
badijs4 rakstīja: Atckiriba tikai ta kad vebers jau brauca eko rezima kad notika cina par pirmo vietu taka Sketels lasara paliek lasara.
Smalks plāns Red Bull, kā lieki neriskēt ar pilotu savstarpēju cīņu, vienlaikus palīdzot Fetelam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-03 11:53, pirms 11 gadiem
nav laika ar jums strīdēties - tikai priecē, ka Bērnijs un Horners ir pie pilna prāta

  +1 [+] [-]

, 2013-04-03 12:51, pirms 11 gadiem
Nu tā kā jau paredzēju, ka Vēberam tur ierādīs vietu un viss...

  +2 [+] [-]

, 2013-04-03 14:09, pirms 11 gadiem
Tak visus šos gadus, kopš viņi ir komandas biedri Red Bull atbalstījis Vetelu!!! Atceros pirms pāris gadiem Fetels sadauziija savu formulu treniņos un Markam atņēma jauno antispārnu un iedeva Fetelam, bet Marks toreiz tāpat uzvarēja !

  -1 [+] [-]

, 2013-04-03 15:31, pirms 11 gadiem
vai tu nejauc ar 2012 gada sākumu, kad buļļi nebija paši stiprākie (sezonas sākumā), ja nemaldos tad Marks deva priekšroku jaunajām detaļām (kuras vēl nebija ātrākas par vecajām, bet potencioāls bija), bet Sebs ņēma pārbaudītās 2011 gada detaļas. Ja kļūdos palabojiet mani!

silk182 rakstīja: Tak visus šos gadus, kopš viņi ir komandas biedri Red Bull atbalstījis Vetelu!!! Atceros pirms pāris gadiem Fetels sadauziija savu formulu treniņos un Markam atņēma jauno antispārnu un iedeva Fetelam, bet Marks toreiz tāpat uzvarēja !

     [+] [-]

, 2013-04-03 17:13, pirms 11 gadiem
badijs4 rakstīja: Atckiriba tikai ta kad vebers jau brauca eko rezima kad notika cina par pirmo vietu taka Sketels lasara paliek lasara.
Laikam tak pavirši lasi ziņas tekstu.
"Multi21" nebūt nenozīmēja, ka Vēbers brauca ar "eco režīmu", tikai komandas noteikto vēlamo braucēju izvietojumu.
lašara paliek lašara!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja