Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" palielina F1 komandas budžetu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" palielina F1 komandas budžetu
Luiss Kamiljeri. Foto: Scuderia Ferrari

Cerot uz labākiem rezultātiem nekā pagājušajā sezonā, "Ferrari" vadība nolēmusi palielināt savas F1 komandas budžetu.

"Ferrari" pērn atgriezās cīņā par titulu, taču dažādu notikumu rezultātā pārāka tomēr izrādījās "Mercedes" rūpnīcas vienība. Lai gan daļēji rezultātus var novelt uz dažādām neveiksmēm, šoziem daudz darīts, lai ieviestu pārmaiņas, piemēram, Kimi Raikonena vietā pieņemts jaunais talants Šarls Leklērs, bet komandas vadītāja postenī Mauricio Arivabeni nomainījis līdzšinējais tehniskais direktors Matija Binotto.

"2018. gadā mēs sasniedzām labākos rezultātus kopš reizes, kad kļuvām par čempioniem, un 2019. gadā mērķis ir uzvara," paziņojis "Ferrari" rūpnīcas priekšsēdētājs Luiss Kamiljeri, kurš amatu ieņēma pēc Serdžio Markiones nāves pērnā gada vasarā.

Itālijas mediji vēsta, ka pagājušajā gadā "Ferrari" komandas budžets bijis 430 miljoni eiro, kas ir par 20 miljoniem mazāk nekā "Mercedes". Šogad tas ir palielināts, lai gan netiek nosaukts, par cik.

"Es atkārtoju, ka 2019. gadā mūsu mērķis ir čempiontituls, tāpēc, lai sasniegtu šo mērķi, mēs palielināsim investīciju apjomu," atklāj Kamiljeri.

Maranello bāzētā komanda šonedēļ svinīgi iedarbināja 2019. gada sacīkšu auto, un šo mirkli sociālajos tīklos piedāvā noklausīties arī saviem līdzjutējiem.

View this post on Instagram

2019 starts here... 🔴 #ForzaFerrari

A post shared by Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) on Jan 31, 2019 at 9:36am PST