Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" ļaus Marko saglabāt līdzšinējo amatu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" ļaus Marko saglabāt līdzšinējo amatu
Helmuts Marko. Foto: Motorsport.com

"Red Bull" komandas pilotu programmas vadītājs un padomnieks Helmuts Marko aizvadījis tikšanos ar vadību, pēc kā licis noprast, ka turpinās pildīt savus pienākumus arī gaidāmajā F1 sezonā.

Pēdējos mēnešos parādījās ziņas, ka viena no redzamākajām "Red Bull" komandā strādājošajām personībām varētu savu darba vietu zaudēt. Pērn 80 gadus vecais Marko arī iekūlās skandālā, kad negatīvi izteicās par Serhio Peresa izcelsmi un īpašībām, pēc kā bija spiests gan privāti, gan publiski atvainoties.

Pērnā gada nogalē Marko tikās ar "Red Bull" vadītājiem, un tagad netieši paziņojis, ka arī šogad turpinās pildīt savus pienākumus.

"Pozitīvā nozīmē - viss turpinās kā plānots," viņš sacīja intervijā OE24, apstiprinot, ka dosies uz visiem 2024. gadā gaidāmajiem F1 posmiem. "Ja es teiktu, tas ir kaut kas traks, kas mani sagaida, tad būtu sarežģīti. Bet es sev saku, ka Austrālija ir brīnišķīga un nevaru vien sagaidīt došanos uz Melburnu. No piektdienas plkst. 11:00 līdz svētdienas vakaram es daru savu darbu "Red Bull Racing", un man tas patīk."

Sezona startēs martā, kad plānoti posmi Bahreinā, Saūda Arābijā un Austrālijā.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv