Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lēbs nav gaidījis uzvaru

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Lēbs nav gaidījis uzvaru
Sebastians Lēbs
Foto: Scanpix Sweden

Šī vakara Čempionu sacīkstes uzvarētājs, franču WRC pilots Sebastians Lēbs saka, ka pēc neveiksmīgā starta Nāciju kausā un kļūdas pirmā čempiona sacīkstes brauciena sākumā nebūt nav bijis pārliecināts par panākumiem šajā sacīkstē.

Pieckārtējais WRC čempions kopā ar Ivanu Milleru Nāciju kausa sacīkstēs netika diez ko tālu - jau pirmajā kārtā viņus pārspēja Skandināvijas komanda, Lēbs piekāpās divkārtējajam RoC uzvarētājam zviedram Matiasam Ekstromam. Arī Čempionu sacīkstes pirmajā braucienā Lēbam neveicās - pirmajā līkumā viņš avarēja, tomēr viņam izdevās panākt un pārspēt savu pretinieku Milleru.

"Nāciju kausa izcīņā es nobraucu tikai vienu braucienu, tāpēc man nebija gana daudz pieredzes. Čempionu sacīkstē visi braucēji sīvi cīnās jau no paša sākuma, tāpēc es nejutos nemaz tik pārliecināts," teica Lēbs.

"Bet viss tomēr izdevās labi, man sāka rasties pārliecība par sevi un jutos labi, tā ka centos parādīt savu labāko sniegumu"

Šis Vemblijā (Anglijā) iegūtais tituls Lēbam ir trešais, bet pirmos divus viņš izcīnīja Parīzē.

"Šeit bija patīkama atmosfēra," atzina Lēbs. "Nav šaubu, ka Stade de France man bija vairāk atbalstītāju, bet tas ir saprotams, jo tas notika Francijā. Bet arī šeit atmosfēra bija laba."

"Vienmēr ir jauki ierasties uz šīm sacīkstēm, jo tā ir unikāla iespēja redzēt braucējus no F1, motobraucējus, NASCAR pilotus. Sastapu pat Ivanu Milleru - savu komandas biedru Francijas komandā. Ir maz citu gadījumu, kad man būtu iespēja viņu sastapt."

Izmantotie resursi:
autosport.com