Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lietuviešu pilots Malukas pirms jaunās "IndyCar" sezonas iedzīvojies traumā

Juris Grīns
Juris Grīns

Lietuviešu pilots Malukas pirms jaunās "IndyCar" sezonas iedzīvojies traumā
Deivids Malukas. Foto: McLaren

Pagājušās nedēļas nogalē, krītot no velosipēda, roku lauzis Amerikas lietuvietis Deivids Malukas, kurš gatavojas aizvadīt trešo sezonu "IndyCar" čempionātā un pirmo spēcīgās "Arrow McLaren" komandas sastāvā.

Negadījums noticis, kad Malukas nedēļas beigās braucis ar kalnu divriteni. Jau apstiprināts, ka sportists negadījumā lauzis roku un otrdien pēcpusdienā viņam jau veikta operācija.

Vēl nav oficiāli zināms, vai Malukas līdz ar to izlaidīs jaunās "IndyCar" sezonas sākumu. Līdz čempionāta startam atlicis mazāk par mēnesi - 10. martā notiks pirmais posms Sanpītersburgas ielās, bet 24. martā risināsies sacensības "The Thermal Club" trasē, kas nebūs "IndyCar" ieskaites posms.

Iepriekšējās sezonas beigās kļuva zināms, ka Malukas šogad pārstāvēs "Arrow McLaren" komandu, kas vismaz teorētiski paver iespējas iesaistīties cīņā par titulu. Komandā startēs arī Pato O'Vards, Aleksandrs Rosi un debitants Kails Larsons.

Pirmās divas sezonas Čikāgā dzimušais lietuvietis aizvadīja "Dale Coyne Racing"/"HMD Motorsports" komandā, katrā no sezonām izcīnot pa vienam "Top 3" rezultātam, abus Sentluisas trasē. Pērn jau sešās sacīkstēs Malukam izdevās finišēt pirmajā desmitniekā. Kopvērtējumā viņš 2022. gadā ierindojās 16. vietā, bet pagājušajā gadā ieņēma 17. vietu.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-02-16 17:43, pirms 2 mēnešiem
nu tad jādod vieta Šlēgelmilham