Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Lēbs turpinās braukt rallijkrosā arī nākamsezon

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Lēbs turpinās braukt rallijkrosā arī nākamsezon
Sebastjēns Lēbs
Foto: motorsport.com

Kamēr Kens Bloks paziņoja, ka viņa komanda un ''Ford'' pametīs Pasaules rallijkrosa čempionātu, noskaidrojies, ka ''Peugeot'' kopā ar deviņkārtējo pasaules rallija čempionu (WRC) Sebastjanu Lēbu turpinās savu Pasaules rallijkrosa programmu arī nākamgad.

Pēc Rīgas posma uz jautājumu, vai Lēbs turpinās nākamsezon braukt rallijkrosā, sportists atzina, ka labprāt turpinātu startēt Pasaules RX, taču tas nav viņa spēkos un viss atkarīgs no ''Peugeot'' rūpnīcas komandas.

Trešdien ''Peugeot'' oficiāli paziņoja, ka tā kopā ar Lēbu turpinās startēt Pasaules RX 2018.gadā. ''Mūsu zīmols ir gatavs atbalstīt E-WRX attīstību kā daļu no tā tehnoloģiskā plāna, kura mērķis ir līdz 2023.gadam piedāvāt 80% elektrisko modeļu. Mūsu zīmols vēlas iesaistīties jaunā izaicinājumā,” tika teikts komandas paziņojumā.

Kā atzina ''Peugeot'' boss Žans Filips Imparato, tad mērķis nākamgad ir izcīnīt čempiontitulu. Arī Lēbs pauda prieku, ka viņš varēs turpināt startēt rallijkrosā. Taču šobrīd vēl nav zināms, vai ''Peugoet'' arī turpmāk sadarbosies ar Keneta Hansena komandu, kuras sastāvā pēdējos divus gadus brauc Lēbs.

Atgādināsim, ka ''Peugeot'' Pasaules RX čempionātā kopā ar ''Team Peugeot Hansen'' strādā kopš 2014.gada.

Posmu pirms sezonas beigām Lēbs Pasaules RX kopvērtējumā ieņem ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
Autosport