Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rosbergs: "Cīņa par čempiona titulu vēl nav beigusies"

Rosbergs: "Cīņa par čempiona titulu vēl nav beigusies"
Niko Rosbergs
Foto: LaPresse/Scanpix

F1 komandas "Mercedes" vācu pilots Niko Rosbergs pirms šajā nedēļas nogalē gaidāmās Krievijas Lielās balvas izcīņas atzinis, ka nav atmetis cerību pasaules čempionāta kopvērtējumā apsteigt komandas biedru Lūisu Hamiltonu.

Rosbergs, kurš Japānas "Grand Prix" izcīņā finišēja otrais aiz Hamiltona, piecus posmus līdz sezonas beigām no komandas biedra pasaules čempionāta kopvērtējumā atpaliek par 48 punktiem. Tikmēr Konstruktoru kausa izcīņā "Mercedes" tuvāko sekotāju "Ferrari" apsteidz jau par 169 punktiem.

"Es neatkāpjos no saviem vārdiem un manā prātā viss vēl nav beidzies," uzsvēris Rosbergs, kurš par 11 punktiem ir priekšā trešajā vietā esošajam Sebastjanam Fetelam no "Ferrari".

"Lūisa pārsvars ir diezgan liels," neslēpj vācietis, kurš šosezon uzvarējis trīs "Grand Prix" izcīņās, kamēr Hamiltona kontā ir astoņas uzvaras. "Taču tas, kā visa komanda šosezon ir strādājusi, sākot no rūpnīcas darbiniekiem līdz strādniekiem garāžā, ir bijis neticami. Manā rīcībā ir mašīna, ar kuru varu atgriezties kopvērtējuma pirmajā pozīcijā."

Krievijas "Grand Prix" izcīņā Sočos Rosbergs un Hamiltons var nodrošināt "Mercedes" komandai triumfu Konstruktoru kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

  +1 [+] [-]

, 2015-10-05 17:45, pirms 9 gadiem
Lai izdodas

     [+] [-]

, 2015-10-06 03:05, pirms 9 gadiem
Kad sapņo aizver acis. Reālāk,Sebs tevi apsteigs nekà tu Hamiltonu.