Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens: "Ja Valteri Botass tagad jūtas labāk, tad labi''

Raikonens: "Ja Valteri Botass tagad jūtas labāk, tad labi''
Botasa un Raikonena avārija
Foto: autosport.com

Pēc Meksikas F1 posma, kurā sadursmi piedzīvoja divi somu sportisti Kimi Raikonens un Valteri Botass, braucēji pēc finiša atzina, ka viens otru nevaino.

23.aplī sadursmi piedzīvoja abi somu sportisti. Gan Valteri Botass, gan Kimi Raikonena formulas atradās viena otrai cieši blakus, līdz Raikonens, griežoties iekšā līkumā, aizķēra Botas formulu, pēc kā Kimi izbrauca ārpus trases un ar nolauztu riteni bija spiests izstāties.

''Nav tagad jēga meklēt vainīgo,'' iesāk Kimi Raikonens. ''Tur nebija daudz vietas un tur bija ļoti šauri. Taču esmu pārliecināts, ka, ja jūs pajautāsiet viņam, tad Botas noteikti apvainos mani. Viens pilots vienmēr apvainos otru, taču man nav nekādu pretenziju par šo incidentu. Ja viņš tagad jūtas labāk, tad labi. Uzskatu, ka tas bija parasts sacīkšu incidents. Līkumā bija slidens, kur viņš sabloķēja riteņus. Iespējams, viņam tiešām pietrūka vietas, taču, ņemot vērā to, kā viņš izbrauca šo līkumu, tad vietas tur bija pietiekami daudz. Kopumā šīs bija briesmīgas brīvdienas. Ne tikai man, bet arī visai komandai,” nobeidz somu sportists.

Tikmēr Botass, kurš finišā izcīnīja augsto trešo vietu, atzina, ka šai avārijai nevajadzēja būt. Kā uzskata Botass, tad šajā incidentā Raikonens viņam esot atstājis maz vietas.

''Kopumā esmu apmierināts ar šo posmu. Ja mēs runājam par šo incidentu, tad mums ar Kimi bija avārija Krievijā, taču toreiz man vienkārši nepaveicās. Šoreiz mēs atkal bijām viens otram blakus. Braucu pa iekšmalu, līdz mēs sadūrāmies. Mums bija sīva cīņa, kur cīnījos par savu vietu. Kad tu iebrauc līkumā, tu centies izmantot visu platību, kas ir. Šim kontaktam nevajadzēja būt, taču diemžēl viss notika tā, kā tas beidzās, taču viņš man neatstāja daudz vietas. Šeit vienkārši nepaveicās,'' tā Valteri Botass.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +2 [+] [-]

, 2015-11-02 09:55, pirms 8 gadiem
Nu reali Botasam vienigais variants bija nogriezt visu likumu,lai neiebrauktu Kimi kurs vispar vinam reali vietu neatstaja.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-02 10:06, pirms 8 gadiem
hoorai rakstīja: ja neatstāj vietu, tad brauc aizmugurē, vai tad, ja tev neatstāj vietu uz ielas, tu brauc virsū? nesaku, ka Kimi ir nevainīgs šajā situācijā, bet bots arī iespītējās un kā āzis brauca virsū.
Kaut kā pārāk bieži Kimi tādi negadījumi notiek. Un F1 nav iela, ja kāds paspēja ielīst iekšmalā, tad ir jāatstāj vieta!

     [+] [-]

, 2015-11-02 11:02, pirms 8 gadiem
hoorai rakstīja: ja neatstāj vietu, tad brauc aizmugurē, vai tad, ja tev neatstāj vietu uz ielas, tu brauc virsū? nesaku, ka Kimi ir nevainīgs šajā situācijā, bet bots arī iespītējās un kā āzis brauca virsū.
kāds āzis? ja esi iekšmalā, tad Tev ir tiesības uz vietu un te nu vainīgs nav neviens cits, kā Kimi

  -1 [+] [-]

, 2015-11-02 11:06, pirms 8 gadiem
Kad Batonu tur apdzina, šis tur nemēģināja ielīst. Botass butu apli velak tapat apdzinis.

     [+] [-]

, 2015-11-02 12:39, pirms 8 gadiem
kungs rakstīja: kāds āzis? ja esi iekšmalā, tad Tev ir tiesības uz vietu un te nu vainīgs nav neviens cits, kā Kimi
Tas ar nosacijumu ja esi jau priekša bet Bottas vel nebija un kapec Kimi butu jamaina trajektorija lai Bottas šo apdzitu ne ..nu saskrejas un abi vainigi viens nelaida otrs līdz ...šoreiz Kimi nepaveicas ..ja tapat ka Krievija tad Botasam pienakas 10 vietu sods....

  +1 [+] [-]

, 2015-11-02 12:40, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nu reali Botasam vienigais variants bija nogriezt visu likumu,lai neiebrauktu Kimi kurs vispar vinam reali vietu neatstaja.
Reali Botas gaja uz šo kontaktu un viss ...

     [+] [-]

, 2015-11-02 13:05, pirms 8 gadiem
United Fans rakstīja: Reali Botas gaja uz šo kontaktu un viss ...
jap

  -1 [+] [-]

, 2015-11-02 14:16, pirms 8 gadiem
Valteri mudaks, cerams nebus Ferrari pec Kimstera nost ar Williams un atsperem un cirvjiem, ieriebt atpakalj tautietim vai pat tiri cienas pec tur vajadzeja bremzet a ne pasas beigas... Par botassu ir kudi vairak talantu neka vajag, Verstspens, Riccardo, Sainzs sie tris kudi labaki, Lai aizspilditu

     [+] [-]

, 2015-11-02 21:10, pirms 8 gadiem
Saciksu negadijums, tomer vairak vaina tur ir Kimi, jo vins nogrieza celu un bija areja mala, ja ta butu norma, ta pec starta pirmaja likuma cina izskatitos pavisam savadak.