Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Sorokins: "Uzskatu, ka bijām labāki pār slovākiem visos spēles aspektos"

Rolands Eliņš

Sorokins: "Uzskatu, ka bijām labāki pār slovākiem visos spēles aspektos"
Oļegs Sorokins. Foto no LHF video

Latvijas U18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins pēc uzvaras PČ mačā pār Slovākiju uzslavēja sevis vadīto komandu, norādot, ka šoreiz Slovākija varēja uzvarēt tikai tad, ja paši latvieši būtu atdevuši uzvaru ar savām kļūdām.

„Fantastiskas sajūtas šobrīd. Iepriekš par to tā nemaz nebiju iedomājis, biju domājis tikai par uzvaru, bet tagad, kad tā pasaka, patiešām – pirmo reizi Latvijas U18 izlase ir ceturtdaļfinālā,” teica Oļegs Sorokins pēcspēles sarunā ar LHF preses pārstāvi. „Labas sajūtas, jo uzskatu, ka šī uzvara bija pelnīta.”

„Vai šī ir manas karjeras lielākā uzvara kā trenerim? Vispirms jāizanalizē, bet tieši šobrīd vēl liktu to otrajā vietā. Pirmajā vietā joprojām ir pagājušā gada uzvara PČ pirmajā divīzijā,” sacīja Sorokins. „Uzskatu, ka bijām labāki gandrīz visos spēles aspektos. Pirmajā periodā vārtus varējām ielaist praktiski tikai savu kļūdu dēļ. Super nospēlēja vārtsargs Šilovs, spējam saglabāt 0:0, kā arī paši izveidot savus momentus. Teiksim tā, izveidojām hokejistiskus momentus, nevis vienkārši atmetām ripas.”

„Bet otrajā periodā izrunājāmies ar puišiem, teicām, ka šodien slovāki var uzvarēt tikai tad, ja mēs paši iedosim viņiem uzvaru,” atklāja treneris. „Un tad uz otro trešdaļu mums laukumā izgāja pavisam cita komanda. Tā bija viena no labākajām, nē, pati labākā otrā trešdaļa, kas man bijusi ar U18 spēlētājiem. Neredzēju šajā spēlē slovākiem variantus uzvarēt.”

„Tagad spēlēsim ar ASV, tā būs laba iespēja mūsu puišiem, kas tagad ieguvuši pašpārliecinātību,” turpināja Sorokins. „Tā ir fantastiska iespēja uzspēlēt pret komandu, kas nākotnē veidos NHL draftu, varēsim samērot spēkus ar šī vecuma grupas patiešām labākajiem spēlētājiem pasaulē. Gan šī spēle, gan viss turnīrs kopumā Latvijas izlasei ir devis pārliecību par saviem spēkiem. Protams, pret ASV šajā turnīrā vēl neviens nav nospēlējis veiksmīgi gan spēles, gan rezultāta ziņā, ASV tiešām dominē, ļoti labi slidojoša komanda. Bet nu mēģināsim izslidot līdzi un arī iedzelt!”

     [+] [-]

, 2019-04-23 00:10, pirms 5 gadiem
kur spēles apskatu var pastīities vai tas ar nav pieējams?

  -1 [+] [-]

, 2019-04-23 00:40, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: kur spēles apskatu var pastīities vai tas ar nav pieējams?
Google ? Anyway, Sorokins, kā saka perņaks, šodien točna malodčiks!!

     [+] [-]

, 2019-04-23 07:51, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: kur spēles apskatu var pastīities vai tas ar nav pieējams?
meklē netā, vrb kādos Zviedrijas vai Slovākijas resursos ir video.

info iihf saitā
protokols: https://www.iihf.com/en/events/2019...

apraksts: https://www.iihf.com/en/events/2019...

     [+] [-]

, 2019-04-23 09:30, pirms 5 gadiem
Šilovs tēmē uz draftu?