Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Zubs pamet SKA un kļūs par Balcera komandas biedru Otavā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zubs pamet SKA un kļūs par Balcera komandas biedru Otavā
Artjoms Zubs, cīnoties savā vārtu priekšā. Foto: Tass/Scanpix

24 gadus vecais krievu aizsargs Artjoms Zubs nepaliks Kontinentālās hokeja līgas klubā Sanktpēterburgas SKA. Viņš kajeru turpinās Nacionālajā hokeja līgā, un tiek vēstīts, ka Zubs panācis vienošanos ar Otavas "Senators".

Artjomam Zubam līgums ar Sanktpēterburgas SKA ir līdz 30. aprīlim, bet pēc tam viņš kļūs par brīvo aģentu. Vienība jau paziņojusi, ka 24 gadus vecais aizsargs SKA rindās nākamsezon nebūs redzams. The Athletic vēsta, ka viņš panācis vienošanos ar Otavas "Senators" un ka līgums varētu tikt parakstīts jau maija pirmajā nedēļā. Pagaidām starp Kanādas galvaspilsētas vienību un Zubu ir mutiska vienošanās, ko iesaistītās puses nekomentē.

Pirmā informācija par to, ka Zubs vēlas karjeru turpināt Ziemeļamerikā un ka viena no komandām, kas ieinteresēta viņa nolīgšanā, ir "Senators", parādījās janvārī. Savukārt aprīļa ievadā komandas ģenerālmenedžeris Pjērs Dorions apstiprināja, ka patiešām tiek gaidīta labvēlīga atbilde no Zuba. "Uzskatām, ka viņš jau tagad ir gatavs NHL līmenim," sacīja Dorions. Zuba lielākais pluss esot labais nūjas satvēriens, kas uz "Senators" zilās līnijas ir deficīts.

Zubs ir Habarovskas "Amur" audzēknis, bet uz SKA viņš pārcēlās 2016. gada decembrī. Kopā ar komandu izcīnīts Gagarina kauss. Tāpat Zubs piedalījies divos pasaules čempionātos un 2018. gada olimpiskajās spēlēs, kurās izcīnīja zeltu. Aizvadītajā sezonā Zubs laukumā devās 57 spēlēs, gūstot 13 vārtus un sakrājot 22 punktus.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1776129/202...

  +2 [+] [-]

, 2020-04-28 19:53, pirms 4 gadiem
Čemodan, vokzal, NHL . Kārējais sajūt KHL deguma smaku un tinās prom.

  -3 [+] [-]

, 2020-04-28 20:33, pirms 4 gadiem
berimors rakstīja: Čemodan, vokzal, NHL . Kārējais sajūt KHL deguma smaku un tinās prom.
Aita Tu esi! 😀

     [+] [-]

, 2020-04-29 06:06, pirms 4 gadiem
Jap profesionāla spēlētāja lielākais pluss ir viņa nūjas satvēriena virziens, tad liela meistarība nevajag, lai spēlētu NHL.

     [+] [-]

, 2020-04-29 06:48, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Jap profesionāla spēlētāja lielākais pluss ir viņa nūjas satvēriena virziens, tad liela meistarība nevajag, lai spēlētu NHL.
Labais nūjas tvēriens ir liels pluss uzbrukumā, it sevišķi tiem uzbrucējiem, kuri ir paslinki slidošanā un ātrās kustībās, taču labi prot izvēlēties pozīcijas un labi un precīzi met vai arī šķeļ pa vārtiem, aizsargiem tas pats, it sevišķi vairākumos Tas viss galvenokārt ir tāpēc, ka lielākā daļa varotčiku tur laveni kreisajā rokā, bet nūju labajā, kā arī lielakā daļa pretinieku ir kreisroči Aizsardzībā gan ir biki savādāk, tur nekādu īpašu plusu labročiem nav

     [+] [-]

, 2020-04-29 12:25, pirms 4 gadiem
asteus, Zubs tieši tak ir aizsargs, kam labo satvērienu neuzskaitīji par baigo priekšrocību. Labi, nestrīdēšos ar NHL skautiem, bet man liekas smieklīgi pasniegts tas, ka satvēriens ir viens no argumentiem spēlēt NHL.