Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" vienojas par 16,4 miljonu līgumu ar aizsargu Teivzu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avalanche" vienojas par 16,4 miljonu līgumu ar aizsargu Teivzu
Devons Teivzs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Kolorado “Avalanche” noslēdzis četru gadu un 16,4 miljonu dolāru līgumu ar aizsargu Devonu Teivzu, tādējādi izvairoties no arbitrāžas tiesas. Teivzs nesen tika iegūts maiņas darījumā no Ņujorkas “Islanders”.

26 gadus vecais Devons Teivzs pagājušajā sezonā piedalījās 68 spēlēs, gūstot sešus vārtus un pievienojot 22 piespēles. Savukārt 22 izslēgšanas cīņās aizsarga kontā bija divi vārti un astoņas piespēles.

Teivzs kļuva par vienu no Ņujorkas “Islanders” vadošajiem aizsargiem, tāpēc neizpratni raisīja lēmums viņu aizmainīt. Teivzs nonāca Kolorado “Avalanche” rindās, kas pretī atdeva 2021. un 2022. gadu draftu otrās kārtas izvēles.

“Priecājamies, ka esam panākuši vienošanos par četru gadu līgumu. Kā jau teicu brīdī, kad veicām maiņu, Devons ir gudrs, divvirzienu aizsargs, kurš labi spēlē ar ripu, iztiek bez traumām un kuram ir lieliska pāreja uzbrukumā,” pauda Džo Sakiks, “Avalanche” ģenerālmenedžeris.

Vienošanās paredz, ka Teivzs saņems 4,1 miljonu pret algu griestiem. Līguma struktūra gan izveidota tā, ka aizsargs līguma pēdējā gadā saņem krietni vairāk nekā pirmajā - 5,9 pret 2,35 miljoniem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/colorado-avalanc...

     [+] [-]

, 2020-10-27 20:55, pirms 3 gadiem
Es jau no bailēm a.............