Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL lielākā saslimšana kopš marta - "Golden Knights" pozitīvas analīzes četriem hokejistiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL lielākā saslimšana kopš marta - "Golden Knights" pozitīvas analīzes četriem hokejistiem
Marks Andrē Flerī. Foto: AFP/Scanpix

Četriem Nacionālās hokeja līgas kluba Lasvegasas “Golden Knights” spēlētājiem bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes. Šī ir plašākā zināmā saslimšana kādā no NHL klubiem kopš marta.

“Četri “Golden Knights” spēlētāji pēdējo dienu laikā saņēmuši pozitīvas analīzes. Šie hokejisti atrodas pašizolācijā un atveseļojas. Drošības dēļ visas treniņu centra telpas, kas nav saistītas ar atrašanos uz ledus - ģērbtuves, atpūtas telpa, trenažieru zāle un video istaba -, būs slēgtas līdz nākamajai nedēļai,” Lasvegasas vienība pauda paziņojumā.

Ņemot vērā, ka pirmā analīžu kārta pirmdien nesusi četrus pozitīvus rezultātus, kopējais skaits nedēļas gaitā varētu pieaugt. Tiek vēstīts, ka saslimšana ar Covid-19 konstatēta arī vairākiem hokejistu ģimenes locekļiem. NHL komandas jau ilgāku laiku drīkst aizvadīt treniņus savās hallēs, taču tiem jānorit nelielās grupās.

Pagaidām nav zināms, kad sāksies jaunā sezona - NHL vadība turpina mērķēt 1. janvāra virzienā, taču izskanējuši dažādi varianti, ieskaitot februāra ievadu. Darāmo darbu sarakstā šobrīd pirmo vietu ieņem nepieciešamība panākt vienošanos ar Spēlētāju asociāciju par algu ieturēšanu sakarā ar lielajiem finansiālajiem zaudējumiem.

Jāpiezīmē, ka tik liela saslimšana vienas komandas rindās NHL nebija fiksēta kopš marta. Play-off spēles noritēja Toronto un Edmontonas burbuļos. Kanādas pilsētas tika izvēlētas, jo Kanādā ir labāka Covid-19 situācija, salīdzinot ar ASV. Izvēle attaisnojās - burbuļos nebija neviena pozitīva gadījuma.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/four-golden-knig...