Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hanifins un Lindholms dodas līdzi trenerim Pītersam uz ''Flames''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Hanifins un Lindholms dodas līdzi trenerim Pītersam uz ''Flames''
Eliass Lindholms
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī par maiņas darījumu vienojušās Kalgarī ''Flames'' un Karolīnas ''Hurricanes'' komandas. ''Hurricanes'' komandu turpmāk pārstāvēs rezultatīvais aizsargs Dagijs Hemiltons, kā arī uzbrucējs Maikls Ferlands.

No Karolīnas uz Kalgarī pārcēlies aizsargs Noā Hanifins, kā arī uzbrucējs Eliass Lindholms. 2015. gadā ar piekto numuru draftētais Hanifins šogad aizvadīja savu rezultatīvāko sezonu NHL karjerā, 79 mačos sakrājot 32 (10+22) punktus, kā arī lietderības koeficientu -20. Pēc trim pavadītām sezonām ''Hurricanes'' kreklā Hanifins aizvadīs pirmo sezonu kādā citā NHL komandā.

Arī Eliass Lindholms, 2013. gada drafta 5. numurs, visu līdzšinējo NHL karjeru pavadījis tieši Karolīnā. 2017./18. gada sezonā zviedrs 81 spēlē tika pie 44 (16+28) rezultativitātes punktiem, savācot par vienu punktu mazāk nekā pirms gada, kas bijusi veiksmīgākā sezona Lindholmam. Jāatzīmē, ka ''Hurricanes'' šosezon nespēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm, un pēc sezonas beigām komandu pameta tās galvenais treneris Bils Pīterss, kurš nākamsezon vadīs tieši Kalgarī komandu. ''Flames'' gan vēl nav vienojušies nedz ar Hanifinu, nedz Lindholmu par līguma nosacījumiem.

Dots pret dotu - arī ''Hurricanes pretī saņēmusi vienu aizsargu un vienu uzbrucēju. 25 gadus vecais Dagijs Hemiltons šosezon dalīja pirmo vietu visā līgā gūto vārtu rādītājā starp aizsargiem, pretinieku vārtsargus pārspējot 17 reizes. Papildus tam Hemiltons iekrāja arī 27 piespēles, ar 44 punktiem 82 spēlēs aizvadot otru rezultatīvāko sezonu līdzšinējā NHL karjerā, kas pavadīta Bostonas ''Bruins'' un Kalgarī ''Flames'' komandās.

Karolīnā turpmāk spēlēs arī uzbrucējs Maikls Ferlands, kurš 77 spēlēs iekrāja 41 (21+20) punktu, kas ir labākais rādītājs 26 gadus vecā hokejista karjerā. Tāpat darījumā ''Hurricanes'' ieguvusi tiesības uz 20 gadus veco Hārvardas Universitātes komandas aizsargu Adamu Foksu, bet 2016. gada drafta 66. numurs pasaules spēcīgākajā līgā vēl nav spēlējis. Ar Hemiltonu un Ferlandu jau parakstīti līgumi.

Izmantotie resursi:
TSN

     [+] [-]

, 2018-06-24 16:21, pirms 6 gadiem
pagajuso sezonu jau viniem tur bija problemas ar treneri un nu atkal pie ta pasa trenera tiek aizmainiti