Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Borgens izvairās no arbitrāžas tiesas un noslēdz 5,4 miljonu līgumu ar "Kraken"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Borgens izvairās no arbitrāžas tiesas un noslēdz 5,4 miljonu līgumu ar "Kraken"
Vils Borgens. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sietlas "Kraken" uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar 26 gadus veco aizsargu Vilu Borgenu, tādējādi izvairoties no arbitrāžas tiesas.

Nespējot vienoties par jaunu līgumu, ierobežoti brīvais aģents Vils Borgens, tāpat kā vēl 21 NHL spēlētājs, iesniedza prasību arbitrāžas tiesā. Taču aizsargam izdevies vienoties ar Sietlas "Kraken" vēl pirms ticis nosprausts sēdes datums.

Borgens parakstījis līgumu uz divām sezonām par 5,4 miljoniem dolāru jeb 2,7 miljoniem sezonā. Aizvadītajā sezonā viņš piedalījās visās 82 spēlēs, izceļoties ar trīs vārtiem un 20 punktiem, kas kļuva par aizsarga karjeras rekordu. 14 playoff cīņās viņš pievienoja vēl trīs punktus.

Tāpat "Kraken" ieguvusi papildinājumu uzbrukumā, noslēdzot līgumu ar 38 gadus veco Pjēru Eduāru Belmāru. Noslēgtais kontrakts ir uz vienu gadu par 775 tūkstošiem. Ceturtās maiņas uzbrucējs pagājušajā sezonā Tampabejas "Lightning" rindās 73 spēlēs iekrāja 4+9, bet sešās izslēgšanas spēlēs pievienoja vēl divus punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/seattle-kr...