Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lasvegasa grasās izvēlēties aizsargus, vienojusies ar vismaz sešām komandām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lasvegasa grasās izvēlēties aizsargus, vienojusies ar vismaz sešām komandām
Marks Andrē Flerī, visticamāk, nākamajā sezonā būs Vegasas "Golden Knights" pirmais numurs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt notiks paplašināšanās drafts, kurā 30 spēlētājus izvēlēsies debitante Vegasas "Golden Knights". Ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī sacīja, ka plāno izvēlēties daudz aizsargu, kurus pēcāk piedāvās citām komandām.

"Mums būs jāaizmaina pāris aizsargi, jo mēs grasāmies izvēlēties veselu čupu," dienu pirms paplašināšanās drafta sacīja jaunpienācējas ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī, kuram uzticēta jaunas komandas izveidošana. Tiek vēstīts, ka Otavas "Senators" neizdevās panākt vienošanos par pirmā pāra aizsarga Marka Metota neaiztikšanu.

Makfī lika noprast, ka vienošanās panākta ar sešām komandām, tomēr viņš joprojām uzklausīja piedāvājumus, lai gan iepriekš pauda, ka pirmdiena būs pēdējā. "Dažiem ģenerālmenedžeriem bija problēmas ar ceļošanu, tāpēc viņi vēlējās runāt šodien. Piekritu to darīt no rīta," sacīja Lasvegasas komandas vadītājs. "Ceru, ka tūdaļ pārrunas būs beigušās un varēsim sākt komandas komplektāciju."

Ģenerālmenedžeris pauda, ka sākotnēji domājis, ka viņa rīcībā būs vājāka komanda, bet tagad viņš ir patīkami pārsteigts. "Ir grūti noticēt, ka jau rīt iesniegsim sarakstu ar saviem spēlētājiem. Mums beidzot būs komanda, turklāt tā būs komanda, kas mums patīk," teica Makfī. "Izmantosim katru minūti, kas mums dota. Cerēsim, ka procesā nebūs jāpavada visa nakts un saraksts nebūs jāiesniedz pēdējā minūtē."

Tiek vēstīts, ka Anaheimas "Ducks" vienojusies par aizsargu aizsargāšanu, kamēr Čikāgas "Blackhawks" grib atbrīvoties no zviedra Markusa Krīgera līguma. Pitsburgas "Penguins" sarunājusi kompensācīju, lai Lasvegasa izvēlētos vārtsargu Marku Andrē Flerī, nevis kādu no laukuma spēlētājiem. Kolumbusas "Blue Jackets" vēlas atbrīvoties no Deivida Klārksona milzīgā līguma, līdzi dodot Viljamu Kārlsonu, pirmās kārtas izvēli draftā un kādu no jaunajiem talantiem, reizē neļaujot izvēlēties Džošu Andersonu.

Savukārt Ņujorkas "Islanders" grib tikt vaļā no Mihaila Grabovska. Lai "Golden Knights" izvēlētos baltkrievu, Ņujorkas vienība klāt piemetīs pirmās kārtas izvēli draftā. Tāpat pastāv iespēja, ka par līdzīga veida darījumiem vienojušās Tampabejas "Lightning", Floridas "Panthers" un Minesotas "Wild".

Nacionālās hokeja līgas aizvadītās sezonas izcilnieku apbalvošana un Vegasas "Golden Knights" sastāva paziņošana notiks šonakt pulksten 3:00 pēc Latvijas laika. Līga piekodinājusi komandām nerunāt par veiktajiem darījumiem, lai saglabātu intrigu un tādā veidā piesaistītu lielāku auditoriju pie televizoriem.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
Sports News: World and National Sports...
TSN

     [+] [-]

, 2017-06-21 10:11, pirms 7 gadiem
Lieliski, Flowers atpakaļ zirgā!

  -2 [+] [-]

, 2017-06-21 10:20, pirms 7 gadiem
Žēl ka Zemgus toēr nevar tikt iemainīts, labas izredzes būtu vēl uzkavēties NHL būtu, ar Bufalo nevar neko noprast! It kā jau ka aizsargā tad jau sanāk jagaida jauns līgums Jūlija sākumā, kad atveras tirgus un var slēgt līgumus un tos pagarināt!

  -2 [+] [-]

, 2017-06-21 10:22, pirms 7 gadiem
Gudi varēja otrajā aizsargu pārī kopā ar Gigi. Vismaz šejienes vaidētājiem būtu prieks.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-21 12:59, pirms 7 gadiem
Jirgens trollju karalis

  +1 [+] [-]

, 2017-06-21 13:44, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Žēl ka Zemgus toēr nevar tikt iemainīts, labas izredzes būtu vēl uzkavēties NHL būtu, ar Bufalo nevar neko noprast! It kā jau ka aizsargā tad jau sanāk jagaida jauns līgums Jūlija sākumā, kad atveras tirgus un var slēgt līgumus un tos pagarināt!
muļķības!
ja Sabres neplānotu slēgt jaunu līgumu ar Zemgu, tad nemaz viņu neiekļautu aizsargāto sarakstā.
IMHO, Bufalo līgumu ar ZG slēgs, jautājums - par kādu summu un uz kādu termiņu.

     [+] [-]

, 2017-06-21 15:16, pirms 7 gadiem
Argonauts rakstīja: muļķības!
ja Sabres neplānotu slēgt jaunu līgumu ar Zemgu, tad nemaz viņu neiekļautu aizsargāto sarakstā.
IMHO, Bufalo līgumu ar ZG slēgs, jautājums - par kādu summu un uz kādu termiņu.
tieši tā. Par velti jau neaizsargāja Domāju 2sezonu līgums būs vai arī 1+1