Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Karjeru noslēdzis leģendārais NHL komentētājs Emriks

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karjeru noslēdzis leģendārais NHL komentētājs Emriks
Doks Emriks. Foto: NHL

Pēc 47 gadu darba par karjeras beigām paziņojis leģendārais hokeja komentētājs Doks Emriks. Viņš komentējis 22 Stenlija kausa finālus un sešas olimpiskās spēles.

74 gadus vecais Doks Emriks pats aplēsis, ka karjeras laikā komentējis vairāk par 3750 hokeja spēlēm, ieskaitot daudz un dažādus turnīrus. Viņš strādājis 22 Stenlija kausa finālos, komentējis 45 sēriju septītās spēles, sešas olimpiskās spēles, NHL Ziemas klasikas un Zvaigžņu spēles. Pēdējos 15 gadus viņš bija NBC televīzijas galvenais hokeja komentētājs.

Jau 2008. gadā Emriks saņēma apbalvojumu no hokeja Slavas zāles. Trīs gadus vēlāk viņš kļuva par pirmo televīzijas darbinieku, kurš iekļauts ASV hokeja Slavas zālē. Emriks astoņas reizes ieguvis “Sports Emmy” apvalvojumu, ieskaitot septiņas reizes pēc kārtas laika posmā no 2014. līdz 2020. gadam. Komentētāja darbam Emriks veltīja 47 gadus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/broadcaste...

     [+] [-]

, 2020-10-20 00:37, pirms 4 gadiem
Tas nu gan ir viens lieliski izveidots klipiņš!!