Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: "Penguins" iegūst NHL galveno trofeju

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) izšķirošajā mačā Pitsburgas "Penguins" apspēlēja Sanhosē "Sharks" (3:1), līdz ar to triumfēja finālsērijā (4-2) un izcīnīja Stenlija kausu. Video: sportsnet.ca / NHL

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vankūveras vārtsargs Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
20

Šilovs nostāv sausā un raksta vēsturi, "Canucks" iekļūst Stenlija kausa nākamajā kārtā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmo kārtu pārvarējusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks". Tā sērijas sestajā spēlē ar 1:0 pārspēja Nešvilas "Predators", iekļūstot Stenlija kausa nākamajā kārtā, kurā tai būs jāspēkojas ar Edmontonas "Oilers". Šilovs atvairīja visus 28 pretinieku metienus un tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.
Milošs Kelemens. Foto: Reuters/Scanpix
7

Latvijas pretinieces Slovākijas izlasē NHL spēlētāju skaits pieaug jau līdz astoņiem

Slovākijas Hokeja federācijas prezidents un valstsvienības ģenerālmenedžeris Miroslavs Šatans pavēstījis, ka pasaules čempionātā piedalīsies arī Arizonas "Coyotes" sistēmas spēlētāji Milošs Kelemens un Patriks Kohs.
Mirklis pirms Viljama Nīlandera vārtu guvuma. Foto: Toronto Maple Leafs
2

Ceturto reizi kopš 2013. gada Toronto un Bostona spēkosies septītajā kaujā

Arī ceturtajā savstarpējā sērijā šajā gadsimtā līdz septītajai kaujai tikušas principiālās sāncenses Toronto "Maple Leafs" un Bostonas "Bruins", Kanādas vienībai pēdējo dienu laikā atspēlējoties no 1-3.