Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bostona 11 vārtu spēlē pieveic Čikāgu, ''Flyers'' pārtrauc zaudējumu sēriju

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Bostona 11 vārtu spēlē pieveic Čikāgu, ''Flyers'' pārtrauc zaudējumu sēriju
Petrs Mrāzeks, Šons Kuturjē un Veins Simondss
Foto: AP/Scanpix

Kārtējo uzvaru izcīnījusi NHL līdervienība Tampabejas ''Lightning'', kas pēcspēles metienos pieveica Monreālas ''Canadiens'', savukārt piecus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī Filadelfijas ''Flyers'' šodien pieveica Vinipegas ''Jets''.

Ļoti rezultatīva izvērtās cīņa starp Bostonas ''Bruins'' un Čikāgas ''Blackhawks'', uzvaru ar rezultātu 7:4 izcīnot bostoniešiem. Pēc divām nospēlētām trešdaļām rezultāts bija 4:3 Čikāgas labā, tomēr trešajā trešdaļā ''Bruins'' hokejisti guva četrus bezatbildes vārtus, nodrošinot savai komandai uzvaru. Bostonas rindās divus vārtus guva Davids Krejči, savukārt trīs rezultatīvas piespēles partneriem izdalīja Džeiks Debrasks. Zaudētājiem ar 1+2 rezultatīvākais bija aizsargs Eriks Gustafsons. ''Bruins'' šī bija sestā uzvara pēc kārtas.

Uzvarētāja noskaidrošanai ar 60 un pat 65 minūtēm izrādījās par maz ne tikai spēlē starp Zemgus Girgensona pārstāvēto ''Sabres'' un Vegasas ''Golden Knights'', par ko jau ziņojām, bet arī duelī starp ''Lightning'' un ''Canadiens''. Pirmajā periodā pa vieniem vārtiem guva abas komandas, savukārt otrajā trešdaļā Monreālu vadībā izvirzīja Alekss Galčeņaks.

Trešajā trešdaļā Kučerovs panāca izlīdzinājumu, turklāt pēcspēles metienos uzbrucēja precīzais metiens un vārtsarga Luisa Dominga veiksmīgā spēle nodrošināja ''Lightning'' uzvaru ar 3:2. Izcīnītā uzvara ļāva Austrumu konferences un visas līgas līdervienībai saglabāt sešu punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju - Bostonas ''Bruins''.

Piecu spēļu zaudējumu sēriju pārtraukusi Filadelfijas ''Flyers'' komanda, kas ar 2:1 apspēlēja Vinipegas ''Jets'', ko nespēja glābt arī Patrika Laines 40. gūtie vārti sezonā - somu uzbrucējs pārspēja Petru Mrāzeku ar spēcīgu metienu bez ripas apturēšanas no kreisā iemetiena apļa, tobrīd panākot 1:2. Tomēr Kloda Žirū un Endrjū Makdonalda vārtu guvumi otrajā periodā ļāva ''Flyers'' izcīnīt uzvaru.

Šonakt NHL regulārā sezona turpināsies ar septiņām spēlēm.

SpēleRez.
Sabres - Golden Knights1:2 PM
Lightning - Canadiens3:2 PM
Bruins - Blackhawks7:4
Flyers - Jets2:1

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/